ΣΧΕΣΕΙΣ

6+3 συμβουλές γύρω από τις Sex μόνο για γυναίκες!

#Ex’s Ghost – Από την Τίνα Μιχαηλίδου!  

Με τους φίλους μας ποτέ μα ποτέ δεν μιλάμε για τα σεξουαλικά μας ή ακόμα και αν μιλήσουμε ψιλοντρεπόμαστε.

Όμως από την άλλη το να συζητάς για το sex δεν είναι κακό μιας και μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες

Πάμε λοιπόν να δούμε 6+3 συμβουλές γύρω από το Sex :

  1. Δοκιμάστε νέα πράγματα με το ταίρι σας : Δεν είναι κακό στο να αρχίσετε να πειραματίζεστε στο κρεβάτι,η ποικιλία άλλωστε μπορεί να είναι το αλατοπίπερο για να πάει η σχέση σας ακόμα καλύτερα
  2. Δοκιμάστε κάποια παιχνίδια : Εντάξει δεν εννοώ το να κάνετε τρίο αλλά να έχετε διάφορα sex toys, τα οποία μπορεί στη τελική να είναι διασκεδαστικά ή πολύ απλά μπορεί να γίνει και σόλο το παιχνίδι με τη χρήση του δονητή και έτσι ο σύντροφός σας να ερεθίζεται και μόνο στη σκέψη του τι κάνεις μόνη σου όταν εκείνος είναι στη δουλειά.
  3. Δείτε πορνό μαζί : Το να δείτε πορνό μαζί δεν απαραίτητα κακό,διότι μπορεί να πάρετε ιδέες & να τις εφαρμόσετε και εσείς.
  4. Την ώρα του sex απομακρύνετε ό,τι σας απασχολεί : Την ώρα που βρίσκεστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τα προβλήματα που υπάρχουν,αλλά σκέψου μόνο ότι είναι μια στιγμή που έχεις με το ταίρι σου & πρέπει να την απολαύσετε και οι δυο.
  5. Βάλτε φαντασία και παίξτε με ρόλους : Κάθε φορά μπορείτε να βάζετε φαντασία και να παίζετε με ρόλους ώστε να έχει ένα ενδιαφέρον το sex
  6. Τόνωσε το ηθικό του συντρόφου σου : Οι άντρες πάντα θέλουν να ξέρουν ότι είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι για αυτό & να τον επιβραβεύεις συχνά.

Extra Tips :

1.Στο sex χρειάζεται φαντασία & όρεξη,μπορείς άνετα όταν είναι στη δουλειά ή έξω με τους φίλους του να του στέλνεις πικάντικα μηνύματα ώστε να ανυπομονεί να γυρίσει τρέχοντας σε εσένα.

2.Μπορείς να τον περιμένεις με ένα πουκάμισο χωρίς τίποτε άλλο από μέσα ή τελείως γυμνή.

3.Tην ώρα που κοιμάστε μπορείς να τον ξυπνήσεις με διάφορους τρόπους -νομίζω ότι με καταλαβαίνεις δε χρειάζεται να στους αναφέρω καν-

 

Μη το πολυσκέφτεσαι,χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Τίνα Α. Μιχαηλίδου
Relationship Blogger
https://www.tinamichaelidou.gr/

Τίνα

 

 

 

 

 

Δείτε ακόμη:

Πες μου τι μηνύματα σου στέλνει για να σου πω τι τύπος πρώην είναι

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close