6 εστιατόρια παρέχουν δωρεάν γεύματα στο προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Με τις πρωτοβουλίες #Cook4heroes και #meals4heroes 6 εστιατόρια της Αθήνας με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων μαγειρεύουν για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό.

Σε μια δύσκολη εποχή για την ανθρωπότητα, που για πρώτη φορά η έννοια του «όλοι μαζί» έχει κυριολεκτικό αντίκρισμα και η αλληλεγγύη δεν είναι προνόμιο λίγων αλλά υποχρέωση όλων, αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα“.

Έτσι, με πρωτοβουλία των εστιατορίων Cookoovaya, Basegrill, Travolta, στο πλαίσιο των Wise Food Stories – θεσμό που πραγματεύεται θέματα που σχετίζονται με το φαγητό και υποστηρίζει την ελληνική παραγωγή και τη συνεισφορά της στην κοινωνία – και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και πολύ στενών συνεργατών μας προχωρούμε σε μία ενέργεια αρωγής που αφορά στο φαγητό κάτω από τον τίτλο #cook4heroes“.

Συγκεκριμένα τα εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta τηρώντας αυστηρά όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα μαγειρεύουν 3 φορές την εβδομάδα για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19. H ενέργεια θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και θα λαμβάνει χώρα στο χώρο του εστιατορίου Cookoovaya 3 φορές την εβδομάδα. Η διανομή των γευμάτων και η διαλογή στα νοσοκομεία θα γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Το #cook4heroes πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιρειών Super Market «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», «Φλωρίδης», «Νασόπουλος», «Κιβωτός του Δήμου», «Ευγενία Ιωάννα Κατσαρού» και «Bbpackaging».

Όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων αυτής της πρωτοβουλίας θα αναβαθμίζονται και θα επικαιροποιούνται, όταν και όπως χρειάζεται και επιβάλλεται, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των φορέων της δημόσιας υγείας.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Η ανακοίνωση για την πρωτοβουλία #meals4heroes 

Τα εστιατόριά μας συνδράμουν το Δήμο Αθηναίων με δωρεάν σίτιση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων αναφοράς κορονοϊού 3 φορές την εβδομάδα.

Ευαίσθητοι πάντοτε με την κοινωνική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, θεωρούμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε σε αυτήν την πρωτόγνωρη για όλους μας πραγματικότητα, εκείνους που πολεμάνε κάθε μέρα για την ασφάλειά μας, με τον τρόπο που εμείς μπορούμε.

Τα εστιατόρια By the glass Wine Bistrot, Cardinale Athens All Day Italian Restaurant και Boccanegra Refined Restaurant Bar με τη στήριξη του Δήμος Αθηναίων και των απαραίτητων συνεργατών μας, προχωρούμε σε δωρεάν παροχή γευμάτων στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Αναφοράς Covid-19 του Νομού Αττικής.

Τα By the Glass, Cardinale και Boccanegra τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, θα μαγειρεύουν τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην τιτάνιά τους προσπάθεια.

Η διαλογή και διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία θα πραγματοποιείται από το Δήμο Αθηναίων. Μας συνδράμουν στην ενέργεια αυτή το «Κρεοπωλείο Αγοράς» και η «Βatavia» για τα κρέατα και την μπακαλική. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Υπουργείου Υγείας.

Είναι η μικρότερη συνεισφορά σε αυτούς τους ανθρώπους, τους σημερινούς ήρωες με τις μάσκες, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που σήμερα μας δίνουν υγεία και ελπίδα για το αύριο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Καλή δύναμη στο έργο σας!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -