68η Εθελοντική Αιμοδοσία στις 19/06 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 68η Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το «Κέντρο Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, 09:00-13:00, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης Σοφοκλή Βενιζέλου 112, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης».
Για τη συμμετοχή στην Αιμοδοσία απαραίτητος είναι ο Α.Μ.Κ.Α.
Περισσότερες πληροφορίες:
Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης: 2109970009-010 &
Κέντρο Αιμοδοσίας Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»: 2132034256
Ενημερώνουμε και το περιβάλλον μας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα, αλλά και για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, σε τυχόν κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές.
Προσφέρουμε εθελοντικά «αίμα – το δώρο της ζωής»!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -