8χρονος παρηγορεί συνομήλικο του με αυτισμό την πρώτη μέρα του σχολείου

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
Ο 8χρονος είδε σε μια γωνιά τον συνομήλικο του, που πάσχει από αυτισμό, να κλαίει απαρηγόρητος. Πήγε αμέσως προς το μέρος του, τον έπιασε από το χέρι, τον παρηγόρησε και μαζί πέρασαν την πόρτα του σχολείου!

Το 2019 ο 8χρονος Christian πήγαινε για πρώτη φορά στο σχολείο. Το αγοράκι είδε σε μια γωνιά τον συνομήλικο του Connor, που πάσχει από αυτισμό, να κλαίει απαρηγόρητος. Πήγε αμέσως προς το μέρος του, τον έπιασε από το χέρι και μαζί πέρασαν την πόρτα του σχολείου.

Τη φωτογραφία των δύο παιδιών μοιράστηκε στο Facebook η μητέρα του Connor και 4.000 έσπευσαν να τη μοιραστούν στο διαδίκτυο, για να ταξιδέψει παντού η κίνηση ανθρωπιάς ενός μικρού παιδιού.

«Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Είδε ένα παιδί να κλαίει σε μία γωνία, οπότε πήγε να τον παρηγορήσει, τον έπιασε από το χέρι και μαζί μπήκαν στο σχολείο! Είναι τιμή μου να μεγαλώνω ένα τέτοιο παιδί, ένα παιδί με μεγάλη καρδιά. Η πρώτη μέρα στο σχολείο ξεκίνησε σωστά» έγραψε.

Τα δύο παιδιά έκτοτε έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι. «Την πρώτη μέρα στο σχολείο άρχισα να κλαίω. Μετά με βοήθησε και ήμουν χαρούμενος» είπε ο Connor για τον φίλο του, που δεν γνωρίζει ότι πάσχει από αυτισμό.

«Κάθε μέρα ανησυχώ ότι θα υποστεί bullying γιατί είναι διαφορετικός. Ο γιος σου μου ζέστανε την καρδιά. Αν υπήρχαν και άλλα παιδιά σαν αυτόν δεν θα ανησυχούσα» είπε η μητέρα του Connor, April Cites, στην μητέρα του Christian.

http://https://www.youtube.com/watch?v=BdtiW2UDfD0

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -