Εμπαθές, εκδικητικό, αντιδημοκρατικό, το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Εμπαθές, εκδικητικό, αντιδημοκρατικό, το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Γράφει ο Φώτης Σιούμπουρας

Το σποτ, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, που δημοσιοποίησε η Κουμουνδούρου εμφανίζοντας συλλήβδην τους δημοσιογράφους ως αργυρώνητους, ήταν «απλώς σατιρικό». Και από πότε κύριοι της Κουμουνδούρου είναι σάτιρα και όχι φασίζουσα νοοτροπία να στοχοποιείς τους εργαζομένους ενός ολόκληρου επαγγελματικού κλάδου;

Η πλειονότητα των δημοσιογράφων δεν μπορεί να ταυτιστεί με την μορφή που παρουσιάζει το σποτ, μας είπε και ο Πάνος Σκουρλέτης, Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή σύντροφε υπάρχει και μειονότητα των δημοσιογράφων που μπορεί να ταυτιστεί; Τι δηλαδή εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια;

Ένα έχω μονάχα να πω για το αντιδημοκρατικό, εμπαθές και εκδικητικό σποτ, αλλά και για όσους δείχνουν να μην αντέχουν την ενημέρωση και τη Δημοκρατία γενικά:

Κατά καιρούς πολλοί και με πολλά μέσα προσπάθησαν να ισοπεδώσουν το επάγγελμα, κατ άλλους λειτούργημά μας. Υπήρχαν όμως μέχρι τώρα και θα υπάρχουν πάντα ακέραιοι, ανιδιοτελείς, πεισματάρηδες και περήφανοι δημοσιογράφοι, όπως είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, που έτριβαν και θα τρίβουν στη μούρη κάθε αντιδημοκράτη, λαϊκιστή, τα γραπτά τους.  

Στα τόσα χρόνια, που ασκώ αυτό το επάγγελμα, γνώρισα πολλούς ενσυνείδητους επαγγελματίες δημοσιογράφους, την συντριπτική πλειοψηφία, ευφυείς, δημιουργικούς, ονειροπόλους, που λειτουργούν με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και του καθήκοντος. Και αυτό το αίσθημα της ευθύνης που τους διακρίνει δεν μπορεί να «τραυματίσει» κανένα κόμμα και κανείς λαϊκιστής πολιτικός.

Έστω και αν εκ των υστέρων απομονώνει την κατ αυτούς μειοψηφία με την … ξανθιά παρουσιάστρια του «πεντακοσάρικου»…

Περισσότερα άρθρα του Φώτη Σιούμπουρα ΕΔΩ

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -