Αχαϊα: Ο Δήμος βρήκε στέγη σε πυρόπληκτο και την οικογένεια του

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας κατόπιν ενεργειών του αντιδημάρχου, εξασφάλισε σε πυρόπληκτο δημότη και την οικογένεια του μια στέγη, έστω και αν αυτή θα είναι σε ένα τύπου κοντέινερ οίκημα.

Μια καταστροφική φωτιά έκαψε το σπίτι του και άφησε κυριολεκτικά στο δρόμο έναν πολίτη και την οικογένειά του στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Με τη φροντίδα του αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού και συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους εντοπίστηκε κοντέινερ, με όλες τις προδιαγραφές του ΤΑΣ, και ήδη εγκαταστάθηκε προκειμένου να στεγάσει την οικογένεια του άτυχου ανθρώπου.

Η τοπική αυτοδιοίκηση ως θεσμός εγγύτερος στον πολίτη αντιμετωπίζει καθημερινά μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα. Ειδικά, οι περιφερειακοί Δήμοι της χώρας που εκτός της έδρας που συνήθως είναι σε κάποια πόλη, έχουν να μεριμνήσουν και για δεκάδες πολλές φορές οικισμούς που συμπεριλαμβάνονται στη διοικητική της επικράτεια.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -