Αχιλλέας Μπέος: Ο Βόλος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Μονακό! (VIDEO)

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Για όλους και για όλα, για την πολιτική και το ποδόσφαιρο, για τον νυν πρωθυπουργό αλλά και για πρώην, για την οικογένειά του και τα πέντε παιδιά του, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη, τη γενέτειρά του, μίλησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του GRTimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και παράγοντας του ποδοσφαίρου αναφέρεται στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στις ΗΠΑ όπου μετανάστευσε σε ηλικία 19 ετών, εργαζόμενος αρχικά σε εργοστάσιο που κατασκεύαζε εξαρτήματα για τη General Motors και στη συνέχεια ως μπογιατζής και ιδιοκτήτης βενζινάδικου μέχρι να μπει στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης με τον οποίο ασχολήθηκε και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα συνεργαζόμενος με όλα τα μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

Συγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν τα νυχτερινά κέντρα στο παρελθόν –όταν επικρατούσε το αδιαχώρητο και «δουλεύαμε 7 μέρες την εβδομάδα»- με εκείνον στην προ κορωνοϊού εποχή. «Ζούσαμε σε μια άλλη πραγματικότητα που δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το δημιουργείν. Ήταν παραλογισμός. Υπήρχε ένα ψέμα», λέει για τις παλιές εποχές, ενώ θεωρεί πως είναι σωστό αυτό που συνέβαινε πριν από την πανδημία, το να δουλεύουν, δηλαδή, τα κέντρα διασκέδασης μόνο Παρασκευή και Σάββατο.

«Παλιά στα μπουζούκια δεν μπορούσες να πας με μπλουτζίν, ενώ σήμερα δεν υπάρχει ούτε τραπεζομάντηλο. Τώρα είναι όλα χύμα στο κύμα», προσθέτει.

Ο χασισοπότης και τα… φούμαρα

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ GRTimes.gr

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -