Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Δίνουν 50% των εσόδων του e-shop τους στους πυρόπληκτους

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στηρίζουν τους πυρόπληκτους και μέσω του e-shop τους, δίνοντας το 50% των κερδών τους.

Έμπρακτα στέκονται δίπλα στους πυρόπληκτους της Ελλάδας τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, που με απόφασή τους θα δωρίσουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους.

«Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε όσους επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα» γράφει η φωτογραφία της ανακοίνωσης.

Υπενθυμίζεται πως πριν κάποιες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστοποίησε πως μέσω της πρωτοβουλίας «GiANT Heart», προσέφερε δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας για όσους το έχουν ανάγκη.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -