ΕΡΓΑΣΙΑ

Affidea: Ένα «Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας έλαμψε στα Diamonds of the Greek Economy 2020

Βράβευση για την επιχειρηματική της αριστεία

Έλαμψε η Affidea στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2020», λαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ξεχωριστή διάκριση!

Η Affidea είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης, εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη και ο πιο βραβευμένος. Στην Ελλάδα προσφέρει εδώ και 15 χρόνια την κλινική της αριστεία στην υγειονομική περίθαλψη.

Ξεχωριστή διάκριση της Affidea στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2020»

H εταιρεία βραβεύτηκε για την επιχειρηματική αριστεία της και τη διαχρονική επένδυσή της στην ανάπτυξη, τις καινοτόμες πρακτικές, τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και τις υποδομές της, επεκτείνοντας σταθερά την παρουσία της και αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες της προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και θετική εμπειρία στους εξεταζόμενους.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς, η εταιρεία όχι μόνο συνέχισε να υλοποιεί νέες σημαντικές επενδύσεις και να δραστηριοποιείται σε νέους τομείς, αλλά προχώρησε και σε σημαντικό αριθμό προσλήψεων. Η πορεία της Affidea δικαιώνει τις προσπάθειες των ανθρώπων της και θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της, με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, αλλά και την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, κάνοντας πράξη το μότο της “πάνω από όλα είναι η υγεία”.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στο Hilton Athens Hotel, παραβρέθηκε ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο.

Diamonds
Θεόδωρος Καρούτζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος

«Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε για μία ακόμη χρονιά σε αυτή τη διοργάνωση και με μεγάλη τιμή παραλαμβάνω απόψε αυτό το βραβείο. Η νέα διάκριση αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τη δυναμική παρουσία της Affidea, αλλά και τη διαρκή προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Για περισσότερα από 15 χρόνια, συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, υπηρετούμε την υγεία με πάθος, υπευθυνότητα και αφοσίωση, θέτοντας την ανθρώπινη ζωή σε πρώτη προτεραιότητα.

Σε οικονομικά δυσοίωνους καιρούς, η Affidea επενδύει στη χώρα μας με νέες μονάδες υγείας, με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, νέες προσλήψεις και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών. Παρά τις προκλήσεις, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτύπωμά μας και με όχημα την καινοτομία, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας και να αριστεύουμε σε όλους τους τομείς», τόνισε ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του.

«Diamonds of the Greek Economy 2020»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωστής Χατζηδάκης καθώς επίσης και 150 σημαίνοντες εκπρόσωποι των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της χώρας.

Οι συμμετέχοντες εξέπεμψαν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, παρά τις συνέπειες της πανδημίας, ανακοινώνοντας πλειάδα επενδυτικών προγραμμάτων τα οποία αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη και τα οποία θα ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button