Αγγελική Κούρκουλου στο ΟΠΑΠ Game Time – Η πρώτη γυναίκα σπίκερ στην ελληνική τηλεόραση

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Η Super League συνεχίζεται με μεγάλα παιχνίδια στη μάχη για τον τίτλο και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο Αγγελική Κούρκουλου.

Η  πρώτη γυναίκα δημοσιογράφος, που μετέδωσε ζωντανά αγώνα ποδοσφαίρου στην ελληνική τηλεόραση, μιλά στο «Game Time» του ΟΠΑΠ για το ντέρμπι κορυφής της Super League, Άρης-Ολυμπιακός, ένα ματς στο οποίο αναμετρώνται οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος (Σάββατο 28/11/2020, 19:30).

Αγγελική Κούρκουλου

Ακόμη, αναλύει τα εκτός έδρας παιχνίδια των άλλων δύο ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με τη Λαμία (Κυριακή 29/11/2020, 17:15) και τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 29/11/2020, 19:30), αντίστοιχα.

Τέλος, η Αγγελική Κούρκουλου εξηγεί ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στο λονδρέζικο ντέρμπι της Premier League Τσέλσι-Τότεναμ (Κυριακή 29/11, 18:30), στο οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο θα βρεθεί αντίπαλος με τον πρώην παίκτη του, Φρανκ Λάμπαρντ.

 

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -