Αγοράκι με Σύνδρομο Down φροντίζει τα τρία ανάπηρα αδέλφια του

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα αγοράκι από τη Βουλγαρία με σύνδρομο Down υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Αμερική φροντίζει τα τρία αδέλφια του με ειδικές ανάγκες.

Ο Simon Clark είναι μόλις τεσσάρων ετών, όμως βοηθά τον 33χρονο πατέρα του Jeremy και την 31 ετών μητέρα του Nicole να ταΐσουν τον 6χρονο αδελφό του Alex, ο οποίος επίσης έχει σύνδρομο Down, και τα άλλα δύο αδέλφια του, τον 5χρονο David και τον 6χρονο Jon, που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση.

Από τότε που μετακόμισε από τη Βουλγαρία, ο Simon βοηθά τα αδέλφια ταΐζοντας τα και λατρεύει να περνάει χρόνο τους.

Μιλώντας για τον απίστευτο χαρακτήρα του νεαρού, ο Jeremy, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες, δήλωσε: «Τον περασμένο μήνα, ο Simon μπήκε στην οικογένειά μας. Είναι το τέταρτο παιδί που υιοθετήσαμε με τη γυναίκα μου. Ο Simon λατρεύει να παίζει με τους αδελφούς του και είναι πολύ στοργικός μαζί τους». Ο Jeremy και η Nicole ήθελαν πάντα να υιοθετήσουν παιδιά και να μεγαλώσουν έτσι την οικογένειά τους. «Ο Simon αγαπά τους ανθρώπους. Ενώ δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει αγγλικά, είναι ο πιο ομιλητικός από τα παιδιά μας».

Το να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά με ειδικές ανάγκες απαιτεί πολλή δουλειά. Όμως οι νέοι γονείς λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τέσσερις γλυκές φωνούλες μέσα στο σπίτι τους. «Μπορεί να χρειάζομαι μισή ώρα μόνο για να τους ξυπνήσω και να πλύνω τα δόντια τους, όμως δεν θα άλλαζα με τίποτα τη ζωή που ζούμε τώρα».

http://https://www.youtube.com/watch?v=mLRwLn4Tgjk&t=3s

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -