Agrino: Πιστοποίηση συμμόρφωσης “Protocol against COVID-19”

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η Agrino έλαβε πιστοποίηση συμμόρφωσης “Protocol against COVID-19” από τις 20 Ιουλίου 2020, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οδηγού για τη βιομηχανία τροφίμων που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ  και με βάση ενδελεχή επιθεώρηση για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων, διαδικασιών και πρακτικών στις εγκαταστάσεις της, στο Αγρίνιο και στη Σίνδο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ελληνικός φορέας πιστοποίησης EUROCERT παρέχει στην Agrino το δικαίωμα χρήσης του διακριτικού σήματος “PROTOCOL AGAINST COVID-19 IN PLACE”, ως επιστέγασμα της προβλεπόμενης συμμόρφωσης. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί εχέγγυο των ασφαλών διαδικασιών που ακολουθεί η εταιρία με παράλληλη φροντίδα τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εργαζομένους της, ευθυγραμμιζόμενη με τα μέτρα της Πολιτείας.

Επιπλέον, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο προσωπικό της αλλά και στην κοινωνία, η Agrino προσέφερε τη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ για τον COVID-19 για το σύνολο των εργαζομένων και του διοικητικού προσωπικού καθώς προτεραιότητά της αποτελεί η θωράκιση και προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας τους.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά,που προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

 

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -