Αιμοδοσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Έκτακτη αιμοδοσία για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού έχει προγραμματίσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τη Δευτέρα 27 Απριλίου στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Μετά από επικοινωνία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με το κέντρο αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας, κρίθηκε αναγκαίο να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία μετά το Πάσχα, καθώς λόγω των εκτάκτων αιμοδοσιών που έχουν πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες, υπάρχει αυξημένη ροή αιμοδοτών. Καλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να προγραμματίσουν τις αιμοδοσίες για μεταγενέστερες ημερομηνίες προκειμένου να διασφαλιστεί επάρκεια σε βάθος χρόνου.

Η αιμοδοσία της 27ης Απριλίου θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να καλέσουν από τις 20 Απριλίου στο 213 2020120 προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που είναι ακόμα σε ισχύ η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών, η μετακίνηση για συμμετοχή σε αιμοδοσία προβλέπεται με δήλωση έκτακτης μετακίνησης κατηγορίας 4.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -