ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Άλιμος: Πρόγραμμα δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δράσεις στο Δήμο Αλίμου.

Από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2020 ο Άλιμος θα είναι μία μεγάλη γιορτή με την έναρξη να δίνεται στις 16 Σεπτεμβρίου με τα εγκαίνια της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Θα ακολουθήσουν δράσεις όπως ο χρωματισμός των διαβάσεων αλλά και η λαμπαδηδρομία που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

“Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους” είναι το θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 και “Μετακινήσου υπεύθυνα” το σύνθημα!

Πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις έχει ετοιμάσει ο Δήμος Αλίμου για την εβδομάδα αυτή (16-22 Σεπτεμβρίου), προσαρμοσμένες βέβαια και στις υγειονομικές συνθήκες της εποχής.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε εγκαινιάζοντας την ολοκαίνουρια Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου, που είναι δωρεάν για όλους, και συνεχίζουμε όλες τις επόμενες ημέρες με πρωτότυπες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος μας, η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, προκειμένου να υιοθετήσουμε καθημερινές συνήθειες πιο φιλικές στο περιβάλλον, καλύτερες για την υγεία μας, βιώσιμες για το κοινωνικό σύνολο.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Σας περιμένουμε!!

Το πρόγραμμα: 16-22.09.2020-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ-ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button