Άλκης Καμπανός: Μετονομάστηκε η οδός Θεοδώρου Γαζή

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η μετονομασία της οδού Θεοδώρου Γαζή σε οδό «Άλκη Καμπανού» πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο σημείο της δολοφονίας.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε και απηύθυνε έκκληση η θυσία του γιου του να αποτελέσει το έναυσμα για ένα αθλητικό κόσμο χωρίς καθόλου βία.

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, τον κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα, να ευχαριστήσω και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που έκαναν την τιμή στο γιο μου να ονοματίσουν την οδό Άλκης Καμπανός. Η θυσία του Άλκη να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό μας χωρίς βία, χωρίς καθόλου θύματα», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του γιου του. Η πρώτη ήταν πριν από δύο εβδομάδες. «Μου είναι πολύ δύσκολο. Η αγάπη όλου του κόσμου και του δήμου μου δίνει κουράγιο να το ξεπεράσω όσο μπορώ. Σας ευχαριστώ όλους σας, να είστε καλά».Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σημείωσε ότι σκοπός του δήμου είναι ο Άλκης να βρίσκεται ανάμεσά μας.

«Ο Άλκης χάθηκε με έναν τραγικό και βίαιο τρόπο αλλά δικό μας χρέος είναι να κρατάμε την παρουσία του ζωντανή», δήλωσε τονίζοντας πως η απόφαση για την μετονομασία του δρόμου ήταν ομόφωνο στο δημοτικό συμβούλιο.

«Αυτό το σημείο θα θυμίζει την ύπαρξη αυτού του παιδιού, τον άδικο του χαμό του. Όλοι μαζί πρέπει να φροντίσουμε ώστε ποτέ ξανά να μην έχουμε τέτοιες τραγωδίες και τέτοια εγκλήματα».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -