ΕΡΓΑΣΙΑΣΩΜΑ

Άλμπερτ Μπουρλά: 600 προσλήψεις στα δύο κέντρα της Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Άλμπερτ Μπουρλά: «Αισθάνομαι ευλογημένος που βρέθηκα σε αυτή τη θέση και σε αυτή τη συγκυρία και που κατορθώσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είναι βαθύ το συναίσθημα που νιώθω. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να πείσεις τους ανθρώπους σου ότι κάτι μπορεί να γίνει, να τους κάνεις να το πιστέψουν. Η ανάπτυξη του εμβολίου δεν ήταν τυχαία. Αντιμετωπίσαμε χιλιάδες προβλήματα και τα λύσαμε».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 από τα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας στο Κονέκτικατ, περιέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech, λίγες μόλις ώρες πριν την παράδοση των πρώτων δόσεων ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως είπε, στην Ελλάδα αναλογούν περίπου 90-100 χιλιάδες δόσεις μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ υπάρχει χρονοδιάγραμμα για όλες τις αποστολές. Εμφανίστηκε δε απόλυτα βέβαιος πως θα τηρηθούν όλες οι δέουσες προδιαγραφές ασφαλείας.  «Παρά το ότι είναι ένα γιγαντιαίο έργο πιστεύω πως όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, δεν είχαμε πρόβλημα ούτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε στις ΗΠΑ» εξήγησε.

Όσον αφορά τη μετάλλαξη του ιού, είπε πως σε δύο εβδομάδες θα έχει αρκετά στοιχεία από την ολοκλήρωση των πειραμάτων. «Είμαι αισιόδοξος πως θα είναι το ίδιο αποτελεσματικά τα εμβόλια. Έχω δει στοιχεία που με κάνουν να πω ότι είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος» ανέφερε.

Αν χρειαστεί, συμπλήρωσε, λόγω της τεχνολογίας mRNA, μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα η παραγωγή νέων εμβολίων. «Νομίζω πως δεν θα χρειαστεί», είπε.

Τέλος για την επένδυση στη Θεσσαλονίκη είπε ότι είναι πολύ σημαντική. «Με το σπαθί της η Θεσσαλονίκη θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις που έχει ένα τέτοιο hub. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις προσλήψεις που έχουμε κάνει» ανέφερε, τονίζοντας πως για τα δύο κέντρα της φαρμακευτικής που θα λειτουργήσουν στη συμπρωτεύουσα θα γίνουν σε πρώτη φάση 600 προσλήψεις.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Πηγή: e-dimosio.gr


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Σχετικά άρθρα

Back to top button