Best TimeΕΡΓΑΣΙΑ

Αν αγαπάς το κρασί, τότε σου βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σου!

Αν ανυπομονείς καθημερινά για εκείνο το ποτήρι κρασί μετά τη δουλειά, τότε ίσως πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτή την αγγελία.

Το Murphy-Goode Winery ανακοίνωσε μια θέση εργασίας με την ομάδα του στην κομητεία Σονόμα και ο τυχερός υποψήφιος όχι μόνο θα έχει την ευκαιρία να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, αλλά θα ζήσει εκεί δωρεάν για ένα χρόνο. Ο νέος υπάλληλος του Murphy-Goode θα πρέπει να προετοιμαστεί «να κυνηγήσει το πάθος του», γράφει η εταιρία.

«Θέλατε πάντα να ζήσετε στη συναρπαστική εξοχή της Σονόμα με μηνιαίο μισθό 10.000 δολαρίων και δωρεάν ενοίκιο για ένα χρόνο; Λέξεις όπως Cabernet, Rosé και Chardonnay γλιστρούν από τη γλώσσα σας;», γράφει ο αμπελώνας του Geyserville.

Για τους πρώτους μήνες, τα εργασιακά καθήκοντα είναι σκοπίμως ασαφή, επιτρέποντας στον καινούργιο υπάλληλο να ανακαλύψει μόνος του για ποιες πλευρές της οινοποιίας ενδιαφέρεται. Μέρος της διαδικασίας είναι να γίνει η σκιά του οινοποιού Dave Ready Jr., γιού ενός από τους ιδρυτές της εταιρίας. Περισσότερα πιθανά εργασιακά καθήκοντα περιλαμβάνουν γνώση των αμπελώνων και των διαδικασιών οινοποιίας καθώς επίσης εκμάθηση του κόσμου του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο οικογενειακός αμπελώνας, που ιδρύθηκε το 1985, καθιέρωσε για πρώτη φορά τη θέση το 2009 με στόχο τότε την καταγραφή της δουλειά στα social media και αποφάσισε να την επαναφέρει φέτος «καθώς η χώρα αντιμετωπίζει νέα σειρά προκλήσεων».
Η αίτηση είναι ανοιχτή σε άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω και πρέπει να συνοδεύεται από ένα βίντεο όπου ο υποψήφιος θα εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για τη δουλειά των ονείρων του, ενώ βασικότερο προσόν θεωρείται η αγάπη για το κρασί.

Η εταιρία θα αξιολογεί τις αιτήσεις με βάση «τη δημιουργικότητα, την εργασιακή εμπειρία και τις δεξιότητες», ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τώρα μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η δουλειά θα ξεκινήσει περίπου τον Σεπτέμβριο.
Για να στείλεις βιογραφικό δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ιστοσελίδα

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button