Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Aνακοινώθηκε ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα. Οι Γερμανοί που επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από 14 χρόνια θα παίξουν στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ, εκεί δηλαδή που πραγματοποιήθηκε φέτος η συναυλία των Imagine Dragons.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει για τα μέλη του επίσημου fan club στις 7 Νοεμβρίου και τότε θα μάθουμε και τις τιμές ενώ το general sale έρχεται δύο ημέρες αργότερα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου και ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, όμως το θέμα της χρήσης του ΟΑΚΑ καθυστέρησε την έναρξη της προπώλησης, που στις άλλες χώρες βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Όπως φαίνεται λοιπόν, οριστική απάντηση για τη χρήση του γηπέδου, δεν υπήρξε, έτσι «κλείδωσε» η χρήση του εξωτερικού χώρου, αφού δεν θα μπορούσε να προχωρήσει η έκδοση των εισιτηρίων χωρίς να έχει ανακοινωθεί το venue.

Rammstein

Οι Rammstein είναι γερμανικό industrial metal συγκρότημα με έδρα το Βερολίνο. Αποτελείται από τους Till Lindemann, Richard Z. Kruspe, Paul H. Landers, Oliver “Ollie” Riedel, Christoph “Doom” Schneider και Christian “Flake” Lorenz.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -