ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΠΑΙΔΙ

Άνοιξε κοινωνικό πολυϊατρείο για παιδιά στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

Κόπηκε η κορδέλα στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο για παιδιά στην Αγία Παρασκευή, το οποίο φτιάχτηκε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του τον Απρίλιο.

Τα χρήματα για την κατασκευή του Πολυϊατρείου συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές του απλού κόσμου μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», από όπου συχνά ο δημοσιογράφος παρακινούσε τους τηλεθεατές να ενισχύουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συνολικά συγκεντρώθηκαν 163.070 ευρώ.

«Ο Γιώργος μας αν μας βλέπει από ψηλά θα είναι πολύ χαρούμενος γιατί οι γονείς θα μπορούν να βοηθήσουν τα παιδάκια τους» είπε η σύζυγός του, Στάθα. «Και η αγωνία του γονιού, όταν το παιδί του υποφέρει, είναι ό,τι πιο δυνατό μπορεί να υπάρξει ως συναίσθημα. Θα ήθελα ό,τι γίνει για το Χαμόγελο του παιδιού να είναι με αφορμή καλά γεγονότα και όχι με θανάτους, όπως του Αντρέα και του Γιώργου. Ο Γιώργος θα με μαλώνει γιατί είμαι μπροστά στις κάμερες» πρόσθεσε.Με ανάρτησή της στο Facebook ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και έγραψε «τα κατάφερες αγάπη μου».

Για το πολυϊατρείο έγραψε στο Facebook και η Ζήνα Κουτσελίνη. «Σήμερα ο Γιώργος Καραϊβάζ θα είναι περήφανος για όσα κατάφερε… για το Το Χαμόγελο του Παιδιού. Η σύζυγος του Στάθα, ο γιός του Δημήτρης, η μαμά της και η αδελφή της ήταν εκεί!».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button