ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ανοιξιάτικες εικόνες με τουλίπες και πεταλούδες από το Δήμο Χίου

Μια ανοιξιάτικη εικόνα γεμάτη μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας εγκαινιάζει ο Δήμος Χίου. Με πεταλούδες και τουλίπες στολίστηκε το κέντρο της πόλης της Χίου!

τουλίπες

Με αφορμή την έλευση της Πρωτομαγιάς που σηματοδοτεί τη γιορτή της άνοιξης και σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των μέτρων έναντι στην πανδημία του κορονοϊού, δόθηκε το έναυσμα να χρησιμοποιηθεί ένα μέρος του διακόσμου που είχε αγοραστεί για την περίοδο του Πάσχα αλλά λόγω των συνθηκών δεν είχε αξιοποιηθεί, προκειμένου να ανανεωθεί η εικόνα του κέντρου της πόλης μας.

Η πρωτοβουλία αυτή πέραν της αισθητικής αναβάθμισης και αλλαγής του τοπίου ενέχει και συμβολικό χαρακτήρα.

Στόχος είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της αναγέννησης και της αισιοδοξίας.

Με εγκαρτέρηση και υπομονή τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα που ορίζονται από την Πολιτεία και μένουμε ασφαλείς. Συγχρόνως, ενημερώνουμε όλους και όλες ότι, όσο το μέτωπο της πανδημίας μας καλούσε να παραμείνουμε στο σπίτι, ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή με αμείωτο μεράκι, συστηματικά και οργανωμένα συνέχισαν το έργο τους σε όλα τα επίπεδα και συνεχίζουν ακόμα πιο δυναμικά και αποφασιστικά με όραμα και υπευθυνότητα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας!

Η Χίος φημίζεται διεθνώς για τις τουλίπες της και η εμφάνισή τους κάθε χρόνο στο νησί σηματοδοτεί την άνοιξη!

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρματζης μίλησε στο politischios.gr  για αυτήν την πρωτοβουλία:


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button