ΑΘΛΗΣΗΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΑΝΘΡΩΠΟΣΠΑΙΔΙ

Antetokounbros: Ιδρύουν Ακαδημία για παιδιά που δεν έχουν χρήματα!

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του ανακοίνωσαν τη δημιουργία Ακαδημίας για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του δεν σταματούν να προσφέρουν στην Ελλάδα. Μετά το γήπεδο που θα φτιάξουν στο Μάτι, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν την δημιουργία Ακαδημίας για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Όπως ενημέρωσε ο Γιάννης κι ο Θανάσης, το όνομα αυτής θα είναι «Antetokounbros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση, με την πολύτιμη στήριξη της Nike. 

Αυτή είναι η μπάλα που δημιουργήθηκε για την ανακοίνωση της Ακαδημίας το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στα Σεπόλια στη μεγάλη γιορτή των Antetokounbros:

Διαβάστε την ανακοίνωση της δημιουργίας της Ακαδημίας:

Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, όλοι οι αθλητές βοήθησαν στη συγκέντρωση χρημάτων για την ακαδημία των AntetokounBros – ένα διετές πρόγραμμα υποτροφιών από τη Nike για μη προνομιούχους νέους 12 ως 16 ετών.

Σκοπός της ακαδημίας είναι να δώσει την ευκαιρία στους νέους να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να γίνουν καλύτεροι αθλητές, συνάνθρωποι και πολίτες.

Το πρόγραμμα προπονήσεων μπάσκετ θα τρέξει για δύο χρόνια στα γήπεδα των Αμπελοκήπων, της Λαμπρινής και των Ελληνορώσων, την ανάπλαση των οποίων πραγματοποίησε η Nike. Κάθε χρόνο, 100 αγόρια και κορίτσια θα συμμετέχουν σε υψηλού επιπέδου προπονήσεις μπάσκετ και mentoring για τα απαραίτητα εφόδια για την εξέλιξή τους. Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν θα βραβευτούν με την ακαδημαϊκή υποτροφία «One of a kind» από το Ίδρυμα Ωνάση.

Έχοντας ιδρυθεί από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, η Ακαδημία υποστηρίζεται από τη Nike και το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό Eurohoops και το Ίδρυμα Ωνάση.

Με το AntetokounBros, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και η Nike έχουν στόχο να εμπνεύσουν τους νέους να ξεκινήσουν τον αθλητισμό και να συνεισφέρουν στην κοινωνία, πιστεύοντας πως ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να φέρει θετικές αλλαγές στο κοινό.

www.eurohoops.net

 

Best News

Καλά Νέα / Καλές Ειδήσεις! – Θετική διάθεση / Θετικές Ειδήσεις! – good vibes / only good news!


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button