Απίστευτο! Έπαιξε πιάνο 9 μ. πάνω από το έδαφος, κρεμασμένος κάθετα με γερανό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Περίπου 9 μέτρα πάνω από το έδαφος, ένας πιανίστας επέδειξε τις μουσικές του ικανότητες, με το πιάνο κρεμασμένο κάθετα από έναν γερανό.

Πρόκειται για τον Ελβετό πιανίστα Alain Roche, οποίος πραγματοποίησε την εντυπωσιακή επίδειξη στο Μόναχο της Γερμανίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο πιανίστας, χωρίς καμία δυσκολία και παρ’ όλο που βρίσκεται κάθετα από το έδαφος σε ύψος 9 μέτρων, παίζει στο πιάνο και οι θεατές παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι από κάτω.

«Η μουσική γράφτηκε για τις 22 Δεκεμβρίου, την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου. Ονομάζεται “Χειμερινό Ηλιοστάσιο” και από τότε την αλλάζω λίγο κάθε μέρα, ανάλογα με τους ήχους της φύσης που ακούω και με το τι μαθαίνω κάθε μέρα, όντας σε εξωτερικούς χώρους, μερικές φορές, σε πολύ ακραίες καιρικές συνθήκες με πολύ αέρα, πάγο, χιόνι και βροχή», είπε ο Riche.

«Και όλα αυτά με προσκαλούν να μεταμορφώσω και να αλλάξω περαιτέρω το μουσικό κομμάτι», είπε ο μουσικός.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -