ΜΟΥΣΙΚΗ

Αποθεώθηκε για 2η φορά στο Βεάκειο ο Πάριος! (φώτο)

Αποθεώθηκε για 2η φορά στο Βεάκειο ο Πάριος, μέσα σε μια βδομάδα, κάνοντας σερί sold out, γιαυτό κι η παραγωγή αποφάσισε τη διοργάνωση μιας έκτακτης ακόμη, κατά σειρά 3ης συναυλίας στον ίδιο χώρο στις 5 Σεπτεμβρίου!

Τώρα, στο «Ταξίδι του Έρωτα…» του Γιάννη Πάριου, επόμενη στάση θα βρούμε τα Γιάννενα, στο Υπαίθριο Θέατρο Φρόντζου στις 15 Ιουλίου ώρα 21:00 και ακολουθεί το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς Εισιτηρίων

https://www.ticketplus.gr/event/40/giannis-parios

Τα καλά νέα είναι ότι εμείς, στο BestNews, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον τροβαδούρο του έρωτα στο Βεάκειο το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 και σας μεταφέρουμε την ανεπανάληπτη εμπειρία που βιώσαμε!

Χρύσα Σαραντοπούλου
Η δημοσιογράφος του BestNews Χρύσα Σαραντοπούλου

Ξεχειλίσαμε από συναισθήματα που αναβλύζουν μέσα από κάθε τραγούδι του, με την ιδιαίτερη φωνή του, τη μουσική του, τους στίχους του αλλά και τη ζεστή παρουσία του.

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, με ένα φεγγάρι ορόσημο του έρωτα και με τη θάλασσα του Σαρωνικού να αναβλύζει αρμύρα, σε ένα μουσικό “ταξίδι του έρωτα…” η νύχτα ήταν ΜΑΓΙΚΗ!

Ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει και με το επικοινωνιακό του χάρισμα συνομιλούσε με τον κόσμο που τον αποθέωνε.

Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεσηκώσει γυναίκες και άντρες, χορεύοντας από τα ερωτικά ζεϊμπέκικα μέχρι τα υπέροχα νησιώτικα τραγούδια του. Ο κόσμος ήταν κυριολεκτικά ασυγκράτητος!

 

   

Στην πρώτη σειρά ήταν ένας από τους δημιουργικότερους και παραγωγικότερους συνθέτες της ελληνικής δισκογραφίας, ο Γιώργος Κατσαρός, με εμφανή στο πρόσωπό του την ευχαρίστηση από την εξέλιξη της βραδιάς. Ο Γιάννης Πάριος, όντας πάνω στη σκηνή, απευθυνόταν σε εκείνον με περίσσια αγάπη.

 

Ο Γιώργος Κατσαρός στο φακό του BestNews

 

Αποθεώθηκε για 2η φορά στο Βεάκειο ο Πάριος!

 

Best News

Καλά Νέα / Καλές Ειδήσεις! – Θετική διάθεση / Θετικές Ειδήσεις! – good vibes / only good news!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button