ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρχίζουν από σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου, οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον

Από αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου, αρχίζει ο κατ’ οίκον εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού.

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είναι προ των πυλών η έναρξη της νέας φάσης της επιχείρησης «Ελευθερία» σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς ατόμων που είτε ζουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και δεν έχουν τη δυνατότητα.

Όπως τόνισε «μετά από εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αρχίζουν από τις 6 Ιουλίου οι εμβολιασμοί με κινητές ομάδες του υπουργείου Υγείας σε όλη τη χώρα. Έχουν ήδη προσκομιστεί λίστες με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και επιθυμούν να το πράξουν» και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε το αγαθό της δημόσιας υγείας και να δώσουμε μονάδες ελευθερίας στην κοινωνία και ταυτόχρονα στηρίξουμε την οικονομική δραστηριότητα, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Είναι υποχρέωσή μας μετά από 15 δύσκολους μήνες».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button