ΜΟΥΣΙΚΗ

Athens Technopolis Jazz Festival: Επιστρέφει ψηφιακά για ένα jazz 3ήμερο

Το φεστιβάλ jazz που σημαίνει παραδοσιακά την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού για την Αθήνα επιστρέφει φέτος για μία 3ήμερη hybrid version, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μας καλεί σε μία νέα hybrid εκδοχή του μακροβιότερου μουσικού θεσμού της πόλης – αυτή τη φορά – για 3 μέρες, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2021.

Το Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται, λοιπόν, ανανεωμένο, αρκετά πιο ψηφιακό, με 16 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κορυφαίες διεθνείς μπάντες, ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η εγχώρια τζαζ, crossover ρεπερτόριο και – φυσικά – πολλά περισσότερα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ομάδα του ATJF εργάζεται πυρετωδώς για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όποια υγειονομικά μέτρα και περιορισμοί κι αν ισχύουν στο τέλος του επόμενου μήνα.

Επειδή, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες, η οπτική ταυτότητα του ATJF για το 2021 έρχεται να λειτουργήσει ως ένα μικρό reminder του τι είναι ένα «αληθινό» φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ με αφίσες, merch και άλλα «πραγματικά» υλικά, ένα φεστιβάλ όπως το ξέρουμε κι όπως το θέλουμε.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button