ΘΕΑΤΡΟ

Audition: Σχηματισμός θεατρικής ομάδας από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Η audition από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 11 Απριλίου από τις 12.00 έως τις 18.00 και αφορά γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

Η Ε.Σ.Ε. προτίθεται να ανεβάσει τον πρώτο νικητή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού έργου που διεξάγει για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Προκειμένου να γίνει κάποιος δεκτός πρέπει να συμπληρώσει, υπογράψει και να στείλει τη συνημμένη φόρμα συναίνεσης στο email eseseminars@gmail.com.

Οι υποψήφιοι καλούνται να έχουν ετοιμάσει δυο μονολόγους, έναν ελληνικού ρεπερτορίου και έναν ξένου, αλλά ενδεχομένως να κληθούν να αναγνώσουν και ένα κείμενο.

Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Kείμενο Word Φόρμα συναίνεσης


Δείτε ακόμη:

Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας προκηρύσσουν διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου Θεατρικού Έργου με ελεύθερη θεματολογία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στήριξης και προώθησης του ελληνικού θεατρικού έργου!
Σε μια εποχή που και τα τηλεοπτικά σενάρια έχουν «θεατρικούς διαλόγους», καθώς και θεματικές ενότητες με δομή «μονόπρακτου», η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης καλούν τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα έργα τους, συμμετέχοντας στη μία ή και στις δύο κατηγορίες:

1η. Πρωτότυπου* θεατρικού έργου, με κείμενα έως 90 σελίδες
2η. Πρωτότυπου* θεατρικού έργου, με κείμενα έως 30 σελίδες

Τα βραβεία, προσφορά του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και της Εθνικής Τράπεζας, είναι τα εξής:

  • Τα τρία (3) βραβευμένα θεατρικά (30 σελίδων) έργα θα παρουσιαστούν σε σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης σε παραγωγή του Ιδρύματος με τη συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Σ.Ε. ως προς την επιλογή των συντελεστών. Επίσης, θα εκδοθούν, και τα τρία μαζί σε έναν τόμο, από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος
  • Το πρώτο θεατρικό (90 σελίδων) έργο θα εκδοθεί από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος

Τα βραβεία, προσφορά της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, είναι τα εξής:

  • Τα τρία (3) βραβευμένα θεατρικά (30) σελίδων θα λάβουν μετάλλιο.
  • Το πρώτο θεατρικό (90 σελίδων) έργο θα λάβει μετάλλιο.
  • Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές θα λάβουν μετάλλιο και συμβολικό έπαθλο.
  • Τιμητικές περγαμηνές και συμβολικό έπαθλο θα λάβουν όσοι τιμηθούν με έπαινο.
περισσότερα εδώ

 

 

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button