Αυτό είναι το τόξο που δεν χάνει ποτέ τον στόχο του!

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

H σκοποβολή έχει αρκετές δυσκολίες αλλά ένας Youtuber τις ξεπερνά, καθώς κατασκεύασε ένα τόξο που δεν χάνει ποτέ τον στόχο του, ανεξαρτήτως της εμπειρίας του χειριστή του.

Συγκεκριμένα, ο Shane Wighton εγκατέστησε αρκετές OptiTrack κάμερες ανίχνευσης κίνησης στο εργαστήριο του και προσάρμοσε αισθητήρες στο τόξο και στο στόχο. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν custom κώδικα ο οποίος πρακτικά μεταφράζει αυτό που βλέπουν οι κάμερες.Κατασκεύασε επίσης ένα τόξο το οποίο προσαρμοζόταν αυτόματα στις κινήσεις που μπορεί να έκανε ο χρήστης, για να μη χάσει το σημάδι του.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ογκώδες και βαρύ τόξο, το οποίο έπρεπε να στερεωθεί σε μία Steadicam, μία συσκευή που συνήθως φορούν οι χειριστές καμερών και τους επιτρέπει να κρατούν πολύ βαριά setups καμερών ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει σταθερά πλάνα.

Δείτε το βίντεο:

http://https://www.youtube.com/watch?v=1MkrNVic7pw&t=6s

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -