Το ενδιαφέρον από Βρετανούς τουρίστες ήταν τόσο μεγάλο που η ιστοσελίδα του Eurostar, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία, έπεσε και σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις.

Το site του Travel Supermarket επίσης σημείωσε μεγάλη αύξηση στη σύγκριση τιμών για διακοπές σε Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Στο ίδιο site οι αναζητήσεις για την Κροατία αυξήθηκαν κατά 350% και για την Ελλάδα 220%. Ως οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στην Ελλάδα αναδείχθηκαν η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σαντορίνη.

Εκπρόσωπος της Hays Travel, της εταιρείας που εξαγόρασε την Thomas Cook, δήλωσε ότι δεν “προλαβαίνουν να απαντούν στα τηλέφωνα” ενώ η EasyJet ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ζήτηση και ανάλογα θα αυξήσει τις πτήσεις.

Ο Γκάρι Γουίλσον, στέλεχος της easyJet holidays, δήλωσε: «Το site μας «πλημμύρισε» κόσμο το σαββατοκύριακο με κίνηση 50% πάνω από την περασμένη εβδομάδα και πρώτες στις αναζητήσεις είναι οι Βαλεαρίδες Νήσοι, Τα Κανάρια Νησιά, η Ελλάδα και η Τουρκία».

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!