ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

BCA COLLEGE: Δίνει υποτροφίες σε πυρόπληκτους μαθητές

Oι φωτιές σιγά σιγά έσβησαν αφήνοντας πίσω τους ανθρώπινες τραγωδίες. Αυτή όμως που δεν πρέπει να σβήσει ποτέ είναι η ελπίδα στις ψυχές των ανθρώπων και ειδικά των νέων παιδιών.

Οι πυρόπληκτοι μαθητές είδαν τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη. Γι’ αυτό, το κολλέγιο BCA, συμμετέχοντας στην πανεθνική προσπάθεια ανακούφισης των πυρόπληκτων, προσφέρει υποτροφία σε ύψος 60% των διδάκτρων για μαθητές που προέρχονται από πυρόπληκτες περιοχές.

Επιπλέον, σε δύο πυρόπληκτους και αριστούχους αποφοίτους Λυκείου, έναν από την Εύβοια και έναν από την Πελοπόννησο, προσφέρει πλήρη υποτροφία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σπουδάσουν εντελώς δωρεάν.

Οι δικαιούχοι ας επικοινωνήσουν στο 2107253783 ή στέλνοντας email στο info@bca.edu.gr.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button