ΖΩΑΙΣΤΟΡΙΕΣ

Bonnie: Η σκυλίτσα από τη Ρουμανία χωρίς μύτη και χωρίς το ένα πόδι

Η Bonnie είναι μια σκυλίτσα διαφορετική από τις άλλες, καθώς μετά από ένα ατύχημα έχασε τη μύτη της και το ένα της πόδι.

Η Bonnie γεννήθηκε στη Ρουμανία. Όταν ήταν κουταβάκι χτυπήθηκε από ένα τρένο και οι εργαζόμενοι την είδαν να χτυπιέται και να κλαίει από τους πόνους. Η γυναίκα που την πήγε στον κτηνίατρο ανέφερε ότι ήταν τόσο χάλια που μύριζε θάνατο. Κατά τη μεταφορά της ήταν αδύνατον να μην ανοίξουν παράθυρο στο αυτοκίνητο.

Οι κτηνίατροι εκεί δεν πίστευαν ότι η Bonnie θα τα καταφέρει και ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν και να της κάνουν ευθανασία.  Της έλειπε η μύτη, το μισό πόδι και η ουρά. Χρειάστηκαν πολλές επεμβάσεις να γίνουν κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν άμεσα. Η πρώτη σκέψη ήταν η ευθανασία. Αλλά ευτυχώς δεν έγινε και έτσι πήγε σε καταφύγιο.Ποιος θα υιοθετούσε ένα τέτοιο σκυλάκι; Και όμως. Την είδε κάποια στιγμή η τωρινή της μαμά, η Kate, από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία δεν το σκέφτηκε ούτε μια στιγμή. Ήθελε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ήξερε ότι κανείς δεν θα την ήθελε. Έτσι την έφερε στο Ηνωμένο Βασίλειο να ζήσει μαζί με την οικογένειά της.

 

Η ίδια αναφέρει: «Τα παιδιά στο σχολείο παραξενεύονται όταν τη βλέπουν αλλά είναι τόσο αξιολάτρευτη που την αγάπησαν. Μαζέψαμε κάποια στιγμή χρήματα για προσθετικό πόδι αλλά η πληγή στο σημείο εκεί άνοιγε συνέχεια. Έτσι αναγκαστήκαμε και κόψαμε το πόδι, κάτι που έπρεπε να κάνουμε από την πρώτη στιγμή». «Άλλα προβλήματα που μπορεί να έχουμε είναι να κολλήσει το φαγητό της. Αλλά με χτυπήματα στην πλάτη, είναι εντάξει. Πρέπει βασικά να την παρακολουθούμε σε αυτό. Μας ρωτάνε πώς τρώει. Τρώει μόνο σε βαθύ μπολ και βγάζει το φαγητό με τα κάτω της δόντια. Δεν αισθάνεται πόνο στο στόμα αλλά είναι λίγο αργή στο φαγητό. Η Bonnie είναι πολύ έξυπνη. Όταν βλέπει ζώο στην τηλεόραση, γαβγίζει. Δεν σκεφτήκαμε ούτε μια στιγμή να κάνουμε αισθητική επέμβαση. Είναι όμορφη όπως ακριβώς είναι», προσθέτει η Kate. 

«Δεν είναι λίγοι αυτοί που την κοιτάζουν επίμονα όταν τη βλέπουν για πρώτη φορά. Και λένε να φύγει μακριά. Ότι είναι άσχημη. Κάποια στιγμή προσπάθησαν και να την κλοτσήσουν για να φύγει μακριά από το δικό τους σκυλί. Παίρνει όμως και πολλή αγάπη από πολλούς ανθρώπους. Και φυσικά έχει σελίδα στα social media με ακόλουθους που τη λατρεύουν. Της στέλνουν μάλιστα και δώρα». 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button