ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΠΑΙΔΙ

Χαρίστε σχολικά είδη σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Τετράδια, μολύβια, τσάντες και διάφορα άλλα σχολικά είδη μπορούμε να τα προσφέρουμε σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, χαρίζοντας τους χαμόγελα!

Πολλές οικογένειες και μάλιστα πολυμελείς, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα έξοδα της νέας μαθητικής χρονιάς. Φυσικά είναι απαραίτητα για την εκπαίδευση των παιδιών.

Ο Σύλλογος για την τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια «Θεόφιλος», έχει ξεκινήσει τη δράση Bag Buddies, που στόχο έχει να βοηθήσει τα 243 παιδιά του συλλόγου που πάνε στο σχολείο για πρώτη φορά ή συνεχίζουν τη φοίτησή τους τη νέα σχολική χρονιά.

Αν θέλετε να αλλάξετε τα μολύβια και τις γόμες του παιδιού σας… Αν τα έχει βαρεθεί… Αν αναρωτιέστε τι να κάνετε με την περσινή σάκα του…

Μην πετάξετε τις τσάντες και τη γραφική ύλη που δεν θέλετε! Χαρίστε τη σε κάποιον που την έχει ανάγκη λοιπόν!

Η ανακοίνωση του συλλόγου σχετικά με τη δράση Bag Buddies έχει ως εξής:

«Τα σχολεία έκλεισαν! Αδειάζουμε το δωμάτιο μας από τσάντες και τετράδια, γιατί ήρθε το καλοκαίρι!!!

​Μην παραπετάς τη τσάντα και τη γραφική ύλη που δε θέλεις πια, μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιον συνομήλικό σου!

Στο Θεόφιλο μαθαίνουμε και ενισχύουμε την αλληλεγγύη από νεαρή ηλικία!

Αν τα σχολικά σου είδη είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα θέλεις πια βρες τον bag buddy σου και δώρισε τα! Νιώσε κι εσύ τη χαρά της προσφοράς και το αίσθημα του χαρίζω σε κάποιον που έχει ανάγκη!

Φέρε μας τη τσάντα σου, με ότι θέλεις μέσα μαζί με μια ευχή για τη νέα σχολική χρονιά στο φίλο που θα τη λάβει και κέρδισε ένα λογοτεχνικό βιβλίο που θα σου κρατά συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Δεχόμαστε χρήματα για αγορά νέων σχολικών ειδών, stock σε περσινά σχέδια, καινούρια είδη, αλλά και είδη μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση για να τα προσφέρουμε το Σεπτέμβριο στους μαθητές του Θεόφιλου!

Συγκεντρώνουμε: Τσάντες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, γεωμετρικά όργανα, τετράδια, κασετίνες, ντοσιέ, σχολικά βοηθήματα, είδη χειροτεχνίας.

Για 243 παιδιά ηλικίας 6 έως 17!»

 

Δείτε εδώ όλα τα στοιχεία για τη δράση του «Θεόφιλου»

“Οι πολύτεκνες οικογένειες θέλουν βοήθεια. Δεν βοηθάει πολύ το κράτος. Πιο πολύ βοηθάνε οι άνθρωποι. Ο ένας με τον άλλον. Πιάνουν τα χέρια και στηρίζουν την ζωή μας. Άλλος λίγο, άλλος πολύ. Είναι, όμως, άνθρωποι. Και αν πάψουν να υπάρχουν πολύτεκνες οικογένειες θα πάψουν και οι άνθρωποι…”

MKO Θεόφιλος

Π. Γιαλούρου 9, Άνω Κυψέλη, 113 63, Αθήνα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210-8819397, 210-8828036, 6955353673

 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button