Χωρίς γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ οι προσλήψεις εκπαιδευτικών

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Για τις εξετάσεις ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία μίλησε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι οι προσλήψεις εκπαιδευτικών τις επόμενες χρονιές θα γίνουν με την κλασική μοριοδότηση του ΑΣΕΠ, χωρίς διαγωνισμό, και ότι οι όποιες αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων θα γίνει σε βάθος χρόνου και κατόπιν διαλόγου με τις ομοσπονδίες και τους φορείς των εκπαιδευτικών.

«Αύριο κλείνουν τα κενά στα σχολεία» είπε η κ. Μιχαηλίδου, η οποία είπε ότι αύριο θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα 2.800 κενά, στην οποία μπορούν να μπουν οι εκπαιδευτικοί και να δηλώσουν για ποια θέση ενδιαφέρονται.

Την Τετάρτη θα μάθουν με sms σε ποια σχολεία θα τοποθετηθούν και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -