Χρύσα Σαραντοπούλου

Χρύσα Σαραντοπούλου

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ

Είμαι μια αθεράπευτα ρομαντική!

Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει!

Όταν αφοσιώνομαι σε κάτι βάζω όλη μου την ενέργεια, ερωτεύομαι!

Είμαι ένας αναζητητής της αλήθειας. Είμαι ένας παρατηρητής της ζωής. Με ανοιχτά μάτια παρατηρώ την ύπαρξη, με κλειστά μάτια παρατηρώ τον εαυτό μου.

Αγαπώ να: Ταξιδεύω, Γράφω, Διαβάζω, Χορεύω, Κολυμπάω.

Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Έχω πολλά θέλω κι όλα θα τα πραγματοποιήσω, μικρά και μεγάλα, μα όλα θα συνάδουν με την απλότητα του να είμαι ο εαυτός μου.

Γεννήθηκα σ έναν μικρό παράδεισο που λέγεται Οινούσσες και κατάγομαι από ένα μεγαλύτερο παράδεισο που λέγεται Μεθώνη. Σπούδασα Οικονομικά Διοίκηση και Τεχνολογία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα Δημοσιογραφία (αρχικά κρυφά από τους δικούς μου). Ήθελα να γίνω Δημοσιογράφος και τα κατάφερα! Κάποια στιγμή ήρθε στη ζωή μου και το Ρέικι, το καλύτερο δώρο που έχω κάνει σε μένα!

Μέσα από την επαγγελματική μου πορεία ως δημοσιογράφος, την προσωπική μου εξέλιξη και το όνειρό μου για έναν καλύτερο κόσμο, δημιούργησα το BestNews.

Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα. Η πεταλούδα ανέκαθεν είναι από τα αγαπημένα μου πλάσματα, έχει εκπληκτική ομορφιά και αποτελεί σύμβολο αναγέννησης και αλλαγής.

Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη.


 

[box type=”success” align=”” class=”” width=””] «Η καρδιά του ανθρώπου είναι ένα κουβάρι κάμπιες, φύσηξε Χριστέ μου, να γίνουν πεταλούδες!» Νίκος Καζαντζάκης[/box]

                                                                         

Σκέφτομαι θετικά, πράττω θετικά!

Αν η κουλτούρα σας ταιριάζει με τη δική μου, εδώ είναι ο χώρος σας. Όταν βρίσκετε κάτι εδώ μέσα που πιστεύετε ότι αξίζει, να το μοιράζεστε με αυτούς που αγαπάτε. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι.

Αν πιστεύετε σ αυτά που πιστεύω διαδώστε το BestNews. Για να αλλάξει ο κόσμος απαιτείται η στήριξη όλων εκείνων που θέλουν την αλλαγή.

Όταν έχετε θετικές ιστορίες, απόψεις ή προτάσεις γράψτε τις και στείλτε τις ώστε να τις δημοσιεύσουμε. Όλοι έχουν μια όμορφη ιστορία να μοιραστούν κι αξίζει να τους ακούσουμε.

Γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής.

 

Ακολούθα την ΚΑΡΔΙΑ σου και να θυμάσαι πάντα ότι έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ.

 

Είμαι ευγνώμων για το χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε εδώ μέσα. Σας ευχαριστώ που βοηθάτε το BestNews να ξεχωρίσει. Κι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο σαφής σκοπός της ύπαρξής του (γιατί υπάρχει), η πειθαρχία του πώς ώστε οι ενέργειές μας να μη ξεφεύγουν από το στόχο μας, και η συνέπεια του τι κάνει – η αυθεντικότητά του – ό,τι λέμε και ό,τι πράττουμε αποδεικνύει αυτά που πιστεύουμε.

 

Με αγάπη 

Χρύσα Σαραντοπούλου 

facebook.com/chrisa.sarantopoulou

BestNews