ΕΡΓΑΣΙΑ

Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο για τη Μύλοι Δάκου στα Packaging Innovation Awards

Για την επετειακή συσκευασία της για τα 145 χρόνια παρουσίας της

Δυο βραβεία απέσπασε η ΑλευροΒιομηχανία Μύλοι Δάκου στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση των Packaging Innovation Awards 2020,που ξεχωρίζει την καινοτομία στον σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων.

Ειδικότερα, Χρυσό Βραβείο απέσπασε η επετειακή συσκευασία «145 χρόνια – Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ» στην ενότητα Successful Brandingενώ ξεχώρισε και στην ενότητα Limited & Special Edition Productsκατακτώνταςτο Χάλκινο Βραβείο.

Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των PackagingInnovationAwardsεπιλέγονται με αυστηρά κριτήρια με γνώμονα το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, την εμπειρία και την εξειδίκευσή τους.

Η διπλή διάκριση της Μύλοι Δάκου στα Packaging Innovation Awards 2020έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς συμπίπτει με τα 145 χρόνια ιστορίας που συμπληρώνει η ΑλευροΒιομηχανία, η οποία παράγει εκλεκτής ποιότητας άλευρα για το σπίτι και τον επαγγελματία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μύλοι Δάκου www.dakosmills.gr

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία Μύλοι Δάκου

 Η Μύλοι Δάκου είναι μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή βιομηχανία έχοντας από το 1875 την έδρα και  τις εγκαταστάσεις της στην Αττική. Με γνώμονα την παροχή προϊόντων άριστης ποιότητας που βασίζονται στην εξαιρετική συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς σιτηρών και στις εκλεκτές πρώτες ύλες εγγυάται την αποδοτική και με στιβαρούς δεσμούς σχέση με τους πελάτες της. Η παραγωγή προϊόντων πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό. H Μύλοι Δάκου επιδιώκει την επέκταση της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά, αλλά και την είσοδο σε νέες που θα της επιτρέψουν την ισχυροποίησή της εντός κι εκτός συνόρων. Το 2020 αποτελεί μια χρονιά-σταθμό για την εταιρία, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 145 χρόνων επιτυχούς και δυναμικής δραστηριοποίησής της στον κλάδο. Είναι υπερήφανο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της «φωνής» της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των εταιρειών που επιμένουν να διατηρούν στη χώρα μας την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή τους.

 

ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ ΑΕ | 48° ΧΛΜ. ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, 190 11 ΑΥΛΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τ: 22950 41220 | F: 22950 41727 | E: info@dakosmills.gr | www.dakosmills.gr


Όσπρια Agrino: Χρυσό στα Packaging Αwards

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button