ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δανοί δημοσιογράφοι στη Σύρο

Στο πλαίσιο των δράσεων για την τουριστική προβολή του νησιού σε χώρες του εξωτερικού, στη Σύρο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης φιλοξένησαν και ξενάγησαν στη Σύρο τους Δανούς ανταποκριτές της εφημερίδας  Jyllands-Posten.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι Δανοί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού, ενώ παράλληλα επισκέφθηκαν τα πιο γοητευτικά σημεία της Σύρου, αποτυπώνοντας ελκυστικές εικόνες και μοναδικές εμπειρίες που πρόκειται να μεταφέρουν στους Δανούς αναγνώστες τους.

Για την ουσιαστική συμβολή τους, ο Δήμος ευχαριστεί θερμά το «Hotel Brazzera» καθώς και τα εστιατόρια «Ora Baresto» και «50-50».

Η Σύρος ένα πολιτιστικό θαύμα

Η πρωτεύουσα της Σύρου αλλά και όλων των Κυκλάδων, Ερμούπολη, είναι μια πολιτεία η οποία μπορεί δικαίως να καυχιέται για την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά καθώς και τα υπέροχα αξιοθέατα!

Δείτε ακόμη:

Η άγνωστη Ιστορία της «έξυπνης» Μουσικής Εξέδρας της Σύρου και η Φιλαρμονική του Δήμου

ENFIELD 8000: το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στη Σύρο


⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close