ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε που βρίσκεται αυτό το όμορφο στρουμφόσπιτο! Το έφτιαξαν παιδιά!

Είναι χαρά μας να βλέπουμε πόσο δημιουργικοί είναι οι αναγνώστες του Best News, πόσο μάλλον όταν μας στέλνουν αυτό το όμορφο στρουμφόσπιτο και ειδικά όταν αυτό φτιάχτηκε από παιδιά υπό την καθοδήγηση μιας συγγραφέας – νηπιαγωγού.

Ναι, είναι αληθινό! Και ναι βρίσκεται στην Ελλάδα! Και θέλουμε πολύ να το επισκεφθούμε και να φτιάξουμε εκεί ένα δικό μας παραμύθι.

Στην εποχή που ο φακός ομορφαίνει τις εικόνες έχουμε μια περίπτωση που ισχύει το αντίθετο. Στο θέμα αυτό η πραγματική εικόνα είναι ακόμα πιο ισχυρή από τη δύναμη του φακού.

Αυτή τη φορά το αεικίνητο πνεύμα των κατοίκων στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, έπλασε αυτό το αριστούργημα που βλέπετε, το στρουμφόσπιτο!

Η κατασκευή βρίσκεται στο δρόμο προς Διπόταμο.

Η δημιουργική φαντασία της κας Ρούλας ώθησε τα παιδιά να αφήσουν λίγο τάμπλετ και κινητά και με προσοχή να δώσουν την ενέργεια τους σε αυτή τη κατασκευή.

Το στρουμφόσπιτο έχει και φύλακα-προστάτη. Ο λόγος για τον εντυπωσιακό νάνο που δεσπόζει στη γενική εικόνα του κτίσματος.

στρουμφόσπιτο

Η αστείρευτη πηγή φαντασίας της συγγραφέας Ρούλας Σακελλαρίου-Παπαϊωάννου έγινε ακόμα μια θετική πραγματικότητα με τη πολύτιμη βοήθεια των παιδιών.

Με λόγια και πράξεις αισιόδοξων ανθρώπων το Κεφαλόβρυσο Τρικάλων γίνεται ακόμα πιο γνωστό και ακόμα πιο όμορφο.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Πολλά μπράβο για την ιδέα και την υλοποίηση!!!

Πηγή: kefalovrisotrikalon.blogspot.com

 

Δείτε ακόμη: 

Ανακαλύψτε το «θησαυρό» στη θέση Μάτι στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων

Ο υποβρύχιος κόσμος της λίμνης Γκιτζή στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων (video)

 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button