ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δείτε το αφιέρωμα του Guardian στην καμένη Βόρεια Εύβοια

Καμένα δάση, περιουσίες που έγιναν στάχτη, άνθρωποι χωρίς καμία ελπίδα. Τι γίνεται σήμερα; Πώς συνεχίζει η ζωή στην Βόρεια Εύβοια; Αυτά είναι τα ερωτήματα που προσπαθεί να απαντήσει το αφιέρωμα του Guardian.

Ρεπόρτερ του Guardian βρέθηκε στα καμένα δάση και μίλησε με ανθρώπους που έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή στη Βόρεια Εύβοια, καλλιεργώντας την φύση και εκτρέφοντας ζώα. Πόσο εύκολο είναι για τις ζωές τους το να ξεκινήσουν από την αρχή; Πόσο εύκολο είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν όλα όσα δημιούργησες μέσα σ’ αυτή τη ζωή, έχουν γίνει κάρβουνο;

Το ρεπορτάζ του Guardian στη Βόρεια Εύβοια είναι η σκληρή αλήθεια που λίγοι μπορούν να αντικρύσουν, χωρίς να τους κοπεί η ανάσα.

Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button