ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑ

Δείτε το χωριό Καταρράκτης στη Χίο καθαρό και ανανεωμένο!

Ο Καταρράκτης σήμερα είναι ένα από τα ωραιότερα χωριά της Χίου! Είναι ένα παράκτιο χωριό απόστασης 17 χιλιομέτρων νότια από την πόλη της Χίου, με ένα μικρό και όμορφο λιμανάκι με ψαρόβαρκες.

Ένας τόπος γεμάτος ομορφιές!
Το χωριό συνδυάζει το πράσινο του βουνού και του κάμπου, με το γαλάζιο του πελάγου.

Φώτο: https://www.facebook.com/Katarraktisvillage/

Ο Δήμος Χίου στο πλαίσιο δράσεων εξωραϊσμού των κοινοτήτων του νησιού για την καλοκαιρινή περίοδο  συμπεριέλαβε φυσικά και τον Καταρράκτη.

Με τις συντονισμένες ενέργειες του Αντιδημάρχου Ιωνίας κ. Γιώργου Κλιαμενάκη ο περιβάλλων χώρος της κοινότητας καθαρίστηκε, εξωραΐστηκε και απέκτησε μία όμορφη και ανανεωμένη εικόνα, καθιστώντας το χωριό καθ’όλα έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.

Καταρράκτης

Επιπλέον, ο ποταμός της περιοχής καθαρίστηκε πλήρως –μολονότι δεν αποτελεί η συγκεκριμένη εργασία αρμοδιότητα του Δήμου- και μπορεί να λειτουργήσει και ως χώρος στάθμευσης.

Καταρράκτης

Οι ενέργειες και οι προσπάθειες βελτιωτικών παρεμβάσεων στα χωριά της Ιωνίας και φυσικά σε ολόκληρη τη Χίο συνεχίζονται δυναμικά, αποφασιστικά και με αμείωτο ρυθμό.

Καταρράκτης
Τα ταβερνάκια πάνω στη θάλασσα

Δείτε περισσότερα για το χωριό Καταρράκτης… από που πήρε το όνομα του… την ιστορία του… τη ζωή χειμώνα καλοκαίρι και πολλές φώτο ΕΔΩ: https://www.katarraktisvillage.com

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button