ΣΠΙΤΙ

Δείτε το σπίτι στη Φλόριντα που μετατράπηκε σε ναό της μπύρας!

Ένα σπίτι στη Φλόριντα μετατράπηκε σε «ναό της μπύρας», καθώς ο ιδιοκτήτης του στόλισε τους τοίχους του σπιτιού από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι με κουτάκια μπύρας.

Η παγκοσμίου φήμης αμερικάνικη μπύρα «Budweiser», έδωσε το όνομα «House of Budweiser» σε διαμέρισμα στην Φλόριντα λόγω της εσωτερικής διακόσμησης. Το 75 τ.μ. διαμέρισμα, στην πόλη Λέικ Γουέρθ, της κομητείας του Παλμ Μπίτς στην Φλόριντα, βγήκε προς πώληση στις 19 Αυγούστου, με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια (86.000 ευρώ) και την συμφωνία με τον καινούργιο ιδιοκτήτη να ολοκληρώνεται μετά από διαπραγματεύσεις στις 6 Σεπτεμβρίου, χωρίς ποτέ να γίνεται γνωστό το ακριβές αντίτιμο, καθώς η μεταβίβαση εκκρεμεί.

Ο άνθρωπος πίσω από αυτή την ευφάνταστη ιδέα -να διαμορφώσει όλους τους χώρους πλην των δύο μπάνιων με κουτιά μπύρας «Budweiser»- ήταν ο Μάικλ Άμελοτ, βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, που πέθανε τον περασμένο Ιούνιο, σε ηλικία 69 ετών από καρκίνο. Ο Μάικλ Άμελοτ, αγόρασε το διαμέρισμα των δύο δωματίων, το 1986 και ξεκίνησε να τοποθετεί τα κουτιά στους τοίχους το 1990. Δεκαέξι χρόνια μετά το δημιούργημα του είχε ολοκληρωθεί.
Ο Τζέσι Κέρνι, ο εργαζόμενος στο μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε την πώληση, είπε πως στην αρχή πίστευε ότι το διαμέρισμα δύσκολα θα έβρισκε νέο ιδιοκτήτη, αλλά σύντομα διαπίστωσε πως το τηλέφωνο του χτυπούσε διαρκώς από ενδιαφερόμενους από κάθε μεριά του πλανήτη.

«Είχα τηλεφωνήματα από την Νέα Ζηλανδία, την Σουηδία και μάλιστα έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις της βρετανικής τηλεόρασης».Όπως εξήγησε ο Τζέσι Κέρνι, κάθε κουτί έχει καταναλωθεί από τον ίδιο τον Μάικλ Άμελοτ, όσο ζούσε στο διαμέρισμα. Μάλιστα αν παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά θα διαπιστώσει και την εξέλιξη του λογότυπου της ζυθοποιίας στο πέρασμα των χρόνων. «Καθώς περνάμε από τον ένα χώρο στον άλλο βλέπουμε τις αλλαγές στο λογότυπο της Budweiser, όσο περνούν τα χρόνια ενώ και τα κουτιά να είναι διαφορετικά». Παράλληλα, εξήγησε πως δεν υφίσταται θέμα μυρωδιάς καθώς όλα τα κουτιά μπύρας έχουν πλυθεί από τον ίδιο τον Μάικλ Άμελοτ πριν την τοποθέτηση τους.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button