Δεκάδες νέα δέντρα στο Άλσος Ευελπίδων |Συνεργασία Ε.Ε.Α. – Δήμου Αθηναίων – We4All

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έστειλε το δικό του μήνυμα για την 5η Ιουνίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την εταιρεία We4All προχώρησε στη δεντροφύτευση δεκάδων δέντρων μέσα στο Άλσος Ευελπίδων, το μεσημέρι της Τρίτης 5/6.

 

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα στηρίζει την προσπάθεια να αποκτήσει η Αθήνα περισσότερους «πνεύμονες» πρασίνου. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου εστίασε στο μήνυμα που στέλνει το Ε.Ε.Α. ώστε να κινητοποιηθούν περισσότεροι φορείς προς αυτή την κατεύθυνση εξηγώντας ότι η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί ανάγκη για όλο τον πλανήτη.

Επίσης ευχαρίστησε για τη συνεργασία τόσο τον Δήμο Αθηναίων όσο και την εταιρεία WE4ALL, με την οποία είχε ενώσει τις δυνάμεις του και πριν από κάποιους μήνες για τη δεντροφύτευση συνολικά 10.000 δέντρων σε περιοχές την Αττικής που στο παρελθόν είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές από τις πυρκαγιές.

Την ανάγκη της ευρύτερης συνεργασίας με στόχο να πρασινίσει η Αθήνα τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος εξήγησε ότι στόχος του είναι να φυτευτούν συνολικά 5.000 δέντρα σε γειτονιές της πόλης έως το τέλος του έτους.

Στην περιβαλλοντική δράση παρέστησαν από το Ε.Ε.Α. ο αντιπρόεδρος Νίκος Κογιουμτσής, το μέλος της Δ.Ε. Γιάννης Βαφειαδάκης, τα μέλη του ΔΣ Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και Κωνσταντίνος Ρεκλείτης καθώς και το μέλος τη Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Δώρα Λοϊζου. Επίσης παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και στελέχη του Δήμου Αθηναίων καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -