Del Carro: Το πρώτο drive – thru καφέ της Αθήνας είναι γεγονός

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το πρώτο drive thru – καφέ βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου και άνοιξε μόλις πριν από λίγες μέρες για να προσφέρει την εμπειρία του drive thru. Ο λόγος για το Del Carro.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη κατασκευή με μια λωρίδα μπροστά που δίνει στον πελάτη την ευκαιρία να πάρει και να απολαύσει τον αγαπημένο του καφέ μέσα από το αυτοκίνητο του ή την μηχανή και το ποδήλατό του. Ο τρόπος είναι απλός: O καθένας φτάνει με το όχημά του στο σημείο παραγγελιών, δίνει την παραγγελία του, πληρώνει και συνεχίζει χωρίς να κατέβει από αυτό, μέχρι το σημείο παραλαβής.

Για όσους επιθυμούν να κάνουν μεγαλύτερη στάση υπάρχει ειδική λωρίδα ως χώρος στάθμευσης.Όπως εξηγεί η ομάδα του πρώτου drive – thru καφέ της Αθήνας, αυτό που ήθελαν να πετύχουν είναι μια εναλλακτική προσέγγιση στον τρόπου που παίρνουμε τον καφέ μας, σχεδιασμένη για να είναι ασφαλής και covid-free παράλληλα. Την ιδέα ωστόσο εμπνεύστηκαν πριν από χρόνια παρατηρώντας πως στις τάσεις του εξωτερικού το drive – thru είχε θερμούς οπαδούς. Ταυτόχρονα θέλησαν να «εκμεταλλευτούν» το γεγονός πως ο Έλληνας το πρωί συνήθως βιάζεται για την δουλειά του και εκνευρίζεται να σταματάει έξω από καταστήματα για να κατέβει και να πάρει το πρωινό του καθώς έτσι χάνεται χρόνος.Εκτός από καφεδάκι κάποιος μπορεί να πάρει στο Del Carro ένα ολοκληρωμένο πρωινό με επιλογές από milkshake μέχρι χειροποίητα ζεστά και κρύα snacks, φρεσκοψημένα κριτσίνια, κουλούρια και cookies ενώ για τους τετράποδους φίλους υπάρχει πάντα ένα ειδικό μπισκοτάκι για κέρασμα.

Del Carro Drive Thru: Λ.Αθηνών 274,Χαϊδάρι

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -