ΜΟΥΣΙΚΗ

Διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την Όλγα Βενέτη

Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μία μεγάλη διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Όλγα Βενέτη και του συνόλου ποικίλης μουσικής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Αθηνών (ΦΟΑ), υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020  στις 20:00

Για αυτά τα τόσο διαφορετικά Χριστούγεννα ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Όλγα Βενέτη και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών μας ετοιμάζουν μία μουσική, εορταστική έκπληξη που σκοπό έχει να πλημμυρίσουν μελωδίες και να γεμίσουν με αισιοδοξία και χαμόγελα όλα τα σπίτια, σε κάθε γωνία του τόπου μας, όπου και να βρίσκονται.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 20:00 ακριβώς, «συντονιστείτε» στη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου (www.vvv.gov.gr/webtv και facebook.com/dimosvvv) για μία μεγάλη διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη φωνή της Όλγας Βενέτη και με την συμμετοχή του Συνόλου Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα.

Μία εορταστική συναυλία με μοναδικούς μελωδικούς θησαυρούς, υπέροχα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε νοερά σε απρόσιτα αυτή την περίοδο μέρη και να αγκαλιάσουμε με την σκέψη μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τραγούδια  γαλλικά, αγγλικά και ελληνικά που  παίρνουν άλλη διάσταση μέσα  από την εκφραστική φωνή της Όλγας Βενέτη, θα μας μεταφέρουν σε έναν όμορφο μελωδικό κόσμο.


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button