Διαφημιστείτε

 

⇒ Η δυναμικότητα του BestNews μέρα με την ημέρα συνεχώς αυξάνεται, καθώς απόκτα όλο και μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. Μέχρι στιγμής γίνεται μόχλευση περίπου 20.000 ατόμων την ημέρα. Το κοινό είναι στοχευμένο ανά κατηγορία και διασπαρμένο σε όλη τη χώρα. Οι δημοσιεύσεις του απευθύνονται σε γυναικείο και ανδρικό κοινό και καλύπτουν όλο το ηλικιακό φάσμα, καθώς και όλες τις πτυχές της καθημερινότητες και όλους τους τομείς της ζωής. Οι στοχευμένες ειδήσεις απευθύνονται σε στοχευμένες καταναλωτικές συνήθειες και σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του site, οι αναγνώστες παρουσιάζουν κοινά ενδιαφέροντα σε ποσοστό άνω του 70%. Επίσης, το BestNews έχει δυναμική παρουσία στα social media. Ενδεικτικά η σελίδα του στο FB έχει κάποιες χιλιάδες… ακολούθους! Ό,τι αναρτάμε εκεί, υπάρχει η δυνατότητα να το δουν χιλιάδες μάτια!

⇒ Μέσα από την προβολή σας στο Best News αποκτάτε ταυτόχρονα την «ταυτότητα» του ΘΕΤΙΚΟΥ. Το κοινό, σας χαρακτηρίζει αυτόματα ως κάτι καλό, θετικό. Υιοθετείτε την κουλτούρα μας και οι αναγνώστες μας σας εμπιστεύονται αφού προσεγγίζετε τα πιστεύω τους. Εδώ επικοινωνείτε το «μήνυμά» σας με στοχευμένο και αποτελεσματικό τρόπο που τραβάει την προσοχή. Κεντρίζει το ενδιαφέρον μέσα από τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται λόγω της ποιότητας του site και έτσι ωθείτε αξιόπιστα σε μια συγκεκριμένη δράση, ιδέα ή διάθεση το κοινό!

 

Επιλογές προβολής

  • Banners σε διάφορα μεγέθη στην Αρχική σελίδα, στις σελίδες των Κατηγοριών και στις σελίδες των Άρθρων
  • Δυνατότητα αφιερώματος της επιχείρησης ή του προϊόντος σας
  • Προβολή ρεπορτάζ που αφορά το διαφημιζόμενο προϊόν 
  • Δημοσίευση Δελτίων Τύπου
  • Συνέντευξη
  • Άρθρα και απόψεις ατόμων της επιχείρησής σας #2
  • Ενεργό λινκ του site σας (ή του eshop σας) στην Ενότητα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ-ΑΓΟΡΕΣ με τα προϊόντα σας και προσφορά στους διαγωνισμούς μας
  • Δυνατότητα χορηγούμενων δημοσιεύσεων στη σελίδα του BestNews στο fb με δική σας χρέωση

 

*Όλα σύμφωνα με την κουλτούρα που αντιπροσωπεύει το BestNews.

** Επίσης, κατά περίπτωση, κάνουμε διάχυση της πληροφορίας και σε άλλα συνεργαζόμενα μέσα.

 

Μέσα από το BestNews προσεγγίζετε ένα συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό, υιοθετείτε την «ταυτότητα του ΘΕΤΙΚΟΥ», οι δημοσιεύσεις σας είναι πάντοτε προσβάσιμες οποιαδήποτε χρονική στιγμή και διαθέσιμες από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για τους διαθέσιμους χώρους προβολής.

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Χρύσα Σαραντοπούλου

Τηλ. 6955692750

email: chrisa.sarant@gmail.com

Back to top button
Close
Close