Διαγωνισμός: Γραφτείτε στο newsletter μας και κερδίστε όμορφες κούπες

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Ένας όμορφος και εύκολος Διαγωνισμός ξεκινά!!! 

Κερδίστε ξεχωριστές κούπες με το λογότυπό μας και την περσόνα μας!!!

Η εταιρία typografos.gr είναι ο νέος μας συνεργάτης και θα μας χαρίσει όμορφες κούπες για τρεις τυχερούς αναγνώστες του BestNews!

BestNews γιατί τα καλά νέα είναι τα χαρούμενα και τα χρήσιμα νέα!

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να πάρετε μέρος στο Διαγωνισμό είναι τα παρακάτω:

1. Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα! Μαζί με πολλούς διαγωνισμούς για να κερδίζετε όμορφα δώρα!

⇒Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα: Συνέχεια στη φόρμα

 

2. Κάντε like στη σελίδα της typografos στο fb: Typografos.gr

 

3. Κάντε ike στο post του Διαγωνισμού στη σελίδα μας στο fb

 

– – –

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 10/06/2020, στις 12 τα μεσάνυχτα και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθούν και με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους.

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων θα ακυρώνει την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.

Μόνο όσοι θα έχουν ακολουθήσει όλα τα στάδια του διαγωνισμού, θα πάρουν μέρος σε αυτόν.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων δύναται να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για αποστολή ενημερωτικών newsletter που θα αφορούν την ειδησεογραφία και το αντικείμενο του site.

Στο newsletter που θα στέλνεται θα παρέχονται όλοι οι νόμιμοι τρόποι για διαγραφή από αυτό.

Κερδίστε τώρα!

Καλή επιτυχία!!!

Αποκλειστικά και εντελώς Δωρεάν για τους αναγνώστες του BestNews,

η εταιρεία typografos.gr προσφέρει αυτές τις 3 υπέροχες κούπες!!!


Οι 3 τυχεροί του Διαγωνισμού μας για τις υπέροχες κούπες είναι:
1. Γεωργία Ντάρα (Georgia Vetsou Ntara) 2. Κυριάκος Καρανάσιος 3. Αφροδίτη Κρεμμύδα (Afrodith Kremmuda)Η Typografos.Gr είναι μια πρότυπος επιχείρηση εκτυπώσεων χονδρικής και παροχής υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2007 από τον δημοσιογράφο Μάκη Παπαδάτο και την επιχειρηματία Μαίρη Κολοτούρου. Κινητήριος δύναμη στάθηκε η ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαφημιστικών εκτυπώσεων σε επαγγελματίες μεταπωλητές.   Δύο άνθρωποι από διαφορετικούς κλάδους της “βαριάς” βιομηχανίας, ο Μάκης δημοσιογράφος, εκδότης δεκάδων περιοδικών και εφημερίδων και διευθυντής του εκδοτικού οργανισμού ΘΕΜΑ και η Μαίρη διευθύντρια και βασική μέτοχος, εργοστασίου στρατιωτικών ειδών – πιστοποιημένου προμηθευτή του ΝΑΤΟ με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την προσφορά της συνδυασμένης τεχνογνωσίας τους στην επικοινωνία και στη βιομηχανική παραγωγή. Σήμερα η Typografos.Gr κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, παράγοντας εκατοντάδες είδη προϊόντων.

Έχοντας στην διάθεσή της ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στην Αττική, κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και υποκατάστημα στο Μπάρι της Ιταλίας, ένα δίκτυο πολυδύναμων στρατηγικών προμηθευτών και ένα παραγωγικό οργανόγραμμα καταφέρνει να ετοιμάζει και να παραδίδει εκατοντάδες προϊόντα σε ευέλικτους χρόνους. Αυτό συνοψίζει και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα· η Typografos.Gr εκτυπώνει και παραδίδει σε καθημερινή βάση όλες τις προϊοντικές γραμμές της, χωρίς να διατηρεί το κλαδικό στερεότυπο των σταθερών ημερομηνιών παραγωγής και παράδοσης. Το όραμά της είναι να κατακτήσει την Ευρωπαϊκή αγορά στο κλάδο των μικρών και μεσαίων τιράζ. Ως προς την κατεύθυνση του στόχου αυτού παραμένει ανοιχτή στις σύγχρονες προκλήσεις του περιβάλλοντος δημιουργώντας και διατηρώντας στρατηγικές συνεργασίες και εκμεταλλευόμενη τα νέα μέσα και τεχνολογίες για την την περαιτέρω ανάπτυξή της.


Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -