ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Η Affidea προσφέρει 5 ψηφιακές μαστογραφίες στο πλαίσιο ενημέρωσης και πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού

Η Affidea αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες και μαζί με το bestnews προσφέρει 5 Ψηφιακές Μαστογραφίες! Πάρε κι εσύ μέρος στο Διαγωνισμό και κάνε ένα δώρο υγείας στον εαυτό σου!!!

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης με σκοπό την ενημέρωση και πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού και με σύνθημα «Αγαπήστε το στήθος σας, αγαπήστε τη ζωή σας», η Affidea αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες και προσφέρει αυτό το τόσο πολύτιμο δώρο.

Πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

  1. Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο YOUTUBE  ΕΔΩ  

    Και αφήστε μας ένα σχόλιο (ή την περιοχή σας για την εξέταση) στο βίντεο της μαστογραφίας: https://www.youtube.com/Ψηφιακή μαστογραφία στην Affidea


  2. Ακολουθήστε τη σελίδα της Affidea: facebook.com/Affidea

 

**Δυο απλά βήματα και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα αποκτήσεις αυτό το σημαντικό δώρο για τον εαυτό σου!!! Πάρε μέρος τώρα!!!

Ισχύς Διαγωνισμού:

από 25/11/2020 -13/12/2020

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο instagram/bestnews, στο facebook/bestnews και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθούν και με προσωπικό μήνυμα.

Οι 5 τυχερές του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την ψηφιακή μαστογραφία στο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που τους εξυπηρετεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021. Η παροχή/εξέταση δεν μεταβιβάζεται σε άλλον και η εξεταζόμενη θα πρέπει να κάνει επίδειξη της ταυτότητας προκειμένου για την ταυτοποίηση των στοιχείων και τη διενέργεια της εξέτασης.

Τα ονόματα των τυχερών: Lina Vlachaki , Nadia Mouriki , Μαρια σαραντοπουλου , Αγγελική Παπαχαρίση , Ευβουλη Χατζηθεοδωρου 

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ 

Η Affidea στο πλευρό της γυναίκας – Εξετάσεις σε υπερσύγχρονο περιβάλλον

Οι Ψηφιακές Μαστογραφίες πραγματοποιούνται στα Ιατρεία Μαστού της Affidea, τα οποία δημιουργήθηκαν με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη σύγχρονη γυναίκα, για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία, όπου αυτό είναι δυνατόν, όλων των παθήσεων του μαστού.

Στα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea υπάρχουν Ψηφιακοί Μαστογράφοι μεγάλης ευκρίνειας, με δυνατότητα 3D Τομοσύνθεσης απεικόνισης μαστού, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και στην καλύτερη ανάλυση των ψευδώς θετικών ευρημάτων.

Με το μήνυμα «Αγαπήστε το στήθος σας, αγαπήστε τη ζωή σας», η Affidea επισημαίνει την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα έχουμε περίπου 5.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού και παγκοσμίως 1 στις 8 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θα νοσήσουν από καρκίνο του μαστού. Είναι η πρώτη αιτία θανάτου στο γυναικείο πληθυσμό.

Σήμερα ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται σε ποσοστό 100% εάν διαγνωστεί έγκαιρα! Συνεπώς η καλύτερη θεραπεία είναι η έγκαιρη διάγνωση. 

Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί σήμερα την πιο σημαντική εξέταση προληπτικού ελέγχου.

Διαβάστε ακόμη:

Aπλή ή ψηφιακή μαστογραφία; Εμείς ενημερωθήκαμε για τον ψηφιακό μαστογράφο της Affidea και σας τον συστήνουμε!

ψηφιακή μαστογραφία Affidea Χρύσα Σαραντοπούλου Χρήστος Λούμπιας


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button