ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΑΓΟΡΕΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το Μέλι όλης της Χρονιάς «Ελληνικό μέλι»

Μεγάλος Διαγωνισμός!

Like και ένας από εσάς θα κερδίσει το ΜΕΛΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !

Αποκλειστικά και εντελώς Δωρεάν για τους αναγνώστες του BestNews, το «Ελληνικό μέλι Α.Ε» προσφέρει αυτό το γευστικό και θρεπτικό δώρο!!!

Μέλι Μάνης, Εκλεκτό, Θυμαρίσιο, Με Κρόκο Κοζάνης, Με Μαστίχα Χίου…

Ελληνικό μέλι…δώστε στον οργανισμό σας ότι του αξίζει! Υγεία και ενέργεια! Σωστή ισορροπημένη διατροφή!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

*       

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30/10/2019, στις 12 τα μεσάνυχτα και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα προκειμένου να ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου.

Κερδίστε τώρα!

Καλή επιτυχία!!!

– – –

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα τέσσερα (4) βήματα που αναγράφονται παραπάνω. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.


 

«Ελληνικό μέλι Α.Ε»

Σας καλωσορίζουμε… Στην ελληνική οικογένεια του μελιού! Στον γλυκό κόσμο της εταιρίας «Ελληνικό μέλι Α.Ε», που συνεχίζει μια παράδοση πολλών ετών από το 1989 μέχρι σήμερα.

Ελάτε να γνωρίσετε τα παραδοσιακά προϊόντα στο χώρο του μελιού. Το γνωστό και φημισμένο σε όλους τους Έλληνες, «Μέλι Μάνης». Το μέλι που με τη συσκευασία του και το παραδοσιακό καρό μαντιλάκι έγινε συνώνυμο του Παραδοσιακού, αγνού, Ελληνικού μελιού που εκτός από διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις καρδιές των καταναλωτών του.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κερδίστε το μέλι όλης της χρονιάς

Γνωρίστε επίσης και μυηθείτε σε μια νέα μοναδική καινοτομία για την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο ολόκληρο…   …Το Μέλι με βιολογικό κρόκο Κοζάνης! Το μέλι με τις εκατοντάδες θρεπτικές ουσίες και ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό που μαζί με το Μέλι με φυσική μαστίχα Χίου βραβεύτηκαν ως προϊόντα της Χρονιάς και συνεχίζουν να διακρίνονται σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Αυτά και άλλα πολλά για το μέλι, τον κόσμο του και τα μυστικά του θα μάθετε και θα ταξιδέψετε μέσα από τις γλυκές σελίδες μας: http://www.greekhoney.com.gr/ & https://www.facebook.com/ellinikoMeliSA

Η τυχερή του Διαγωνισμού μας είναι η:

Μελπομένη Μούλα Ανδρή

Best News

Καλά Νέα / Καλές Ειδήσεις! – Θετική διάθεση / Θετικές Ειδήσεις! – good vibes / only good news!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button