ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΑΓΟΡΕΣ

Διαγωνισμός της Δίρφυς με απολαυστικά δώρα μέσω social media

Για μία ακόμη φορά η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, σε συνεργασία με την εταιρεία Τρικαλινός, διοργάνωσε διαγωνισμό στα social media προσφέροντας στους τυχερούς γευστικά προϊόντα για το τραπέζι τους.

Ειδικότερα, μέσα από τους διαγωνισμούς της, η Δίρφυς έχει δημιουργήσει έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό και φροντίζει να του προσφέρει πλούσια δώρα. Ο πιο πρόσφατος διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε αφορούσε εκλεκτά προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός, που δίνουν «ντελικάτη» γεύση σε κάθε πιάτο.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κληρώθηκαν μπαστούνια αυγοτάραχο Trikalinos, σακουλάκια φυσικό θαλασσινό αλάτι Trikalinos και βαζάκια με μαρινάτο γαύρο Trikalinos, τις ιδανικές πρώτες ύλες που θα απογειώσουν κάθε συνταγή! Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Τρικαλινός παράγει και πουλά το αυγοτάραχο από το 1856 και μέχρι και σήμερα κρατά ζωντανές τις παραδόσεις και συνεχίζει να παράγει προϊόντα με μοναδική ποιότητα και υψηλά σε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες.

Η Δίρφυς που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975, ανακαλύπτει συνεχώς νέους τρόπους να βρίσκεται στο πλευρό του σύγχρονου ανθρώπου και της κοινωνίας, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button