Diamond League: Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το διαμάντι στο μήκος

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Με άλμα στα 8,42 μ ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το διαμάντι του μήκους στον τελικό των Diamond League στη Ζυρίχη.

Ο Έλληνας άλτης πρόσθεσε ένα ακόμα «τρόπαιο» στην συλλογή του βάζοντας το πρώτο του «διαμάντι» δίπλα στα μετάλλια που έχει ήδη κατακτήσει. Έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατακτάει το πολυπόθητο διαμάντι, κάτι που η Κατερίνα Στεφανίδη έχει καταφέρει τέσσερις φορές (2016, 2017, 2018, 2019) και η Νικόλ Κυριακοπούλου μία (2015), αμφότερες στο επί κοντώ. 

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι άρχισε τον αγώνα του με άκυρο άλμα. Το δεύτερο ήταν στα 8.14μ. το οποίο και του έδωσε προσωρινά την πρώτη θέση. Το τρίτο του άλμα μετρήθηκε στα 7,96μ. και το τέταρτο στα 8.03μ.

Ο Τεντόγλου σύντομα απάντησε στο 8,16 μ στον Μαρκίς Ντέντι, που προηγήθηκε προσωρινά, με ένα άλμα στα 8.33μ.ενώ αμέσως μετά επιβεβαίωσε την υπεροχή του με το έκτο άλμα του στα 8.42μ.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -