Διάσωση σκύλου από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας – Καταρριχήθηκαν σε σπήλαιο βάθους 25 μέτρων

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Τα έμπειρα στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας κατάφεραν να ανασύρουν με επιτυχία την «Καλυψώ», ένα  ένα θηλυκό κυνηγόσκυλο, που είχε παγιδευτεί σε σπήλαιο της Αργολίδας.

Η πενταμελής ομάδα της συνέβαλε στον απεγκλωβισμό του σκύλου, το οποίο έπεσε από «άνοιγμα» σε βάθος 20-25 μέτρων.Ενώ το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο, τα στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να ανασύρουν με επιτυχία την «Καλυψώ» από το σπήλαιο.

Οι πατρινοί διασώστες δεμένοι με σκοινιά και «ασφαλισμένοι» βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών, καταρριχήθηκαν εντοπίζοντας σώα τη σκυλίτσα, η οποία μετά από λίγη ώρα ανασύρθηκε και βρέθηκε και πάλι κοντά στον ιδιοκτήτη της, μεταδίδει το Pelop.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -