Διεθνής διάκριση για το Sparta Gold της Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ξεχώρισε σε διεθνές επίπεδο για την ποιότητα των ελαιόλαδων της και συγκεκριμένα για το εξαιρετικό προϊόν της, το Sparta Gold, στο New York International Olive Oil Competition 2024.

Ειδικότερα, το Sparta Gold απέσπασε το βραβείο Gold στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ελαιόλαδου NYIOOC, ο οποίος αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση ανάδειξης ποιοτικών ελαιόλαδων στον κόσμο, επιβραβεύοντας τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς. Το Sparta Gold, αποτελεί το κύριο εξαγωγικό προϊόν της εταιρείας με διεθνή παρουσία στις μεγαλύτερες αγορές, επιβεβαιώνοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση του. Ως ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το Sparta Gold είναι «πικρό» και «πικάντικο», χαρακτηριστικά που αποτελούν ένδειξη ότι το προϊόν έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στην περιεκτικότητά του σε φαινόλες.

Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια δημιουργεί προϊόντα που αντικατοπτρίζουν την πλούσια γευστική και θρεπτική κληρονομιά της Ελλάδας και πετυχαίνει σημαντικές εγχώριες και διεθνείς βραβεύσεις για το σύνολο των ελαιολάδων της. Η δέσμευση της εταιρίας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ελαιόλαδων καθιστά κάθε προϊόν της έναν μοναδικό οδηγό απόλαυσης για τον ουρανίσκο.

Λίγα λόγια για την Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε.:  

Η εταιρεία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμφιάλωσης ελαιόλαδου και σπορέλαιων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Χάρη στη δομή της, καθίσταται ιδιαίτερα ευέλικτη στις νέες ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και προσαρμοστική στις εκάστοτε μεταβολές της αγοράς. Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HO.RE.CA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -